Loading the player...

Olivia Steer este recunoscută, printre altele, ca o militantă a alimentaţiei sănătoase, ea fiind şi autoarea unei cărţi de bucate raw-vegan. După ce a experimentat beneficiile acestui stil de viaţă şi-a convins şi familia să renunţe la mâncărurile preparate cu foc. Şi totuşi... CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor imagini care vor stârni mânia vedetei. (VEZI ŞI: Olivia Steer şochează din nou. Îi atacă pe medicii oncologi: ”Veţi fi condamnaţi pentru genocid”)

Olivia Steer va lua foc când va vedea imaginile obţinute de CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, în care protagoniştii sunt chiar soţul ei şi cei doi copii ai lor. Andi Moisescu a “fugit“ cu băieţii de acasă tocmai la cel mai mare şi spectaculos Festival de Street Food din Bucureşti, acolo unde sute de bucătari din toate colţurile ţării au preparat diverse mâncăruri din bucătării internaţionale, printre care japoneză, mexicană, indiană, românească sau spaniolă.

Olivia Steer: "Prăjitul este otrăvitor"

După ce au făcut turul standurilor cu mâncare, prezentatorul, împreună cu cei doi puşti, s-au decis să se răsfeţe cu câte un burger. (CITEŞTE ŞI: Olivia Steer nu găteşte deloc cu ajutorul focului: "Copiii mei mănâncă crud şi la grădiniţă, prăjitul e otrăvitor")

"Nu mai mănânc prăjit de mult, este otrăvitor, ca să o scurtăm. Iarna mai apelăm la foc, când fierbem orez, fasole, linte, dar vara nu mai e nevoie de mâncare gătită. La grădiniţă avem norocul de a beneficia de meniu raw-vegan, aşa că mănâncă crud si acolo. Pare restrictiv, dar nu e. În vacanţe, când le miroase a pizza şi vor, îi las. Sunt o mamă deşteaptă. În fiecare zi, la noi in familie, se bea suc de sfeclă, măr şi morcovi", spunea Olivia Steer în urmă cu câţiva ani. (VEZI ŞI: Olivia Steer luptă în ”coaliţia” mămicilor împotriva vaccinării obligatorii. Ce grozăvii a mai povestit soţia lui Andi Moisescu!)

Citeste despre:olivia steer alimentatie, andi moisescu festival de mancare, olivia steer copii


Share On Facebook