Home » Stiri » Operația de rinoplastie în Turcia! De ce să alegi pachetele de turism medical când vrei să te operezi la nas

Operația de rinoplastie în Turcia! De ce să alegi pachetele de turism medical când vrei să te operezi la nas

De: Cosmin Cîrstoiu 23/07/2020 | 15:44

Operația de rinoplastie este cea mai solicitată procedură estetică care are loc la nivelul feței. Consilierul medical Ensar Duman (www.ensarduman.ro) ne vorbește astăzi despre pachetele de turism medical și avantajele realizării operației la nas în timpul unei vacanțe petrecute în Turcia.

Operația de rinoplastie nu mai este considerată de mulți ani un moft sau o extravaganță. Astăzi, mii de oameni aleg să-și corecteze forma nasului și să-și îmbunătățească respitația cu ajutorul operației la nas. Calitatea vieții crește, la fel și încrederea în sine, iar pericolul dezvoltării afecțiunilor secundare este înlăturat. Rezultate remarcabile în rinoplastie sunt înregistrate în spitalele de chirurgie estetică din Turcia. 

Pașii în operația de rinoplastie realizată în Turcia

“Primul pas în operația de rinoplastie este consultația, respectiv analizarea facială completă. Astfel, se stabiliește dacă pacientul are probleme respiratorii și dacă forma nasului său este în perfectă armonie cu restul trăsăturilor feței.

La spitalele de chirurgie estetică din Turcia, al cărui unic reprezentant sunt pentru România, medicii vizează în primul rând rezolvarea problemelor respiratorii și abia apoi a celor estetice. Se analizează geometria feței și se urmărește îmbunătățirea aspectul general păstrându-se frumusețea naturală”, explică Ensar Duman.

Există două tipuri de intervenții pentru corectarea formei nasului: rinoplastie primară și rinoplastie secundară. “În rinoplastia primară, plasticianul realizează incizii în zone ascunse, aflate în interiorul nasului și îndepărtează anumite oase, cartilaje sau adăugă țesut.

În rinoplastia secundară, se intervine pentru a doua oară asupra zonei nasului. Intervenția are un grad mai ridicat de dificultate față de cea primară deoarece structura nazală poate fi fragilă și intervenția necesită o precizie foarte exactă din partea medicului”, spune consilierul medical.

Deși se adresează unui specialist, mulți dintre pacienții care aleg operația de rinoplastie în Turcia au pretenții exagerate. Ei consideră că operația de rinoplastie este una strict de frumusețe și pot decide singuri „pot comanda” cum să arate nasul lor după intervenție.

“Ne-am confruntat și noi cu fel de fel de cazuri. Pacientele au venit la noi cu fotografii ale prietenelor sau a unor persoane publice și ne-au solicitat ca după operație nasul lor să aibă forma din imaginea respectivă.

Spun din nou și voi repeta la nesfârșit, forma nasului se alege în funcție de trasăturile feței pacientei/ pacientului, urmărindu-se să se creeze o armonie între față, frunte, ochi, buze și nas.

La Clinica Ensar Duman lucrurile sunt clare, pacienții realizează un set de fotografii. Ulterior, acestea sunt trimise în Turcia pentru a fi analizate și evaluate de medicul estetician. Chirurgul propune cea mai potrivită formă. Apoi, pe calculator, putem să simulăm pentru pacienți cum va arăta nasul lor la un an de la operație. Se va urmări să se scoată în evidență frumusețea naturală a persoanei și schimbarea să fie armonioasă, elegantă și de bun simț”, precizează specialistul.

Riscuri și recomandări după operația de rinoplastie în Turcia

Ca în cazul oricărei operații, rinoplastia presupune respectarea unor recomandări în perioadă de recuperare. „Pacientul va fi externat a doua sau a treia zi, iar plasturele va fi purtat 6 zile după operație. Primele rezultate apar după trei săptămâni, iar cele finale se instalează între 6 și 12 luni de la operația de rinoplastie. După intervenție există risc mic de sângerări, probleme apărute la nivelul pielii, vânătăi și umflături în zona ochilor și cea a nasului.

În primele două săptămâni de la operația de rinoplastie trebuie avut grijă la poziția din timpul somnului. Purtarea ochelarilor grei de soare sau de vedere va fi evitată 2 luni. La fel și suflarea nasului în prima săptămână. Piscina și efortul fizic și aplecarea capului mai jos de zona inimii sunt interzise în prima lună”, explică Ensar Duman.

 

Operația de rinoplastie în Turcia prin pachete de turism medical

În ultimii ani, românii au început să agreeze ideea de a combina o vacanță cu rezolvarea problemelor de sănătate. Deși turismul are de suferit din cauza pandemiei COVID-19, turismul medical a funcționat și în criză și câștigă tot mai mult teren.

“Pandemia COVID – 19 ne-a arătat din nou că sănătatea este cel mai de preț bun pe care îl avem. La clinică din București, am avut în această perioadă nenumărate solicitări de plecări spre spitalele din Turcia.

În Turcia, comparativ cu România, spitalele nu s-au închis nicio clipă. Medicii au continuat să trateze și opereze cazurile grave, cancere, diabet, transplant, tratamente cu celule stem și alte afecțiuni cu caracter urgent și în pandemie.

Am avut și avem solicitări și pentru chirurgia estetică, iar începând din 17 iulie 2020, când zborurile vor fi reluate, sperăm ca această ramură să ajute și să facă mulți oameni fericiți.

Constat cu bucurie o evoluție în comportamentul românilor. De câțiva ani, ei au început să opteze pentru pachetele serviciilor de turism medical. Cu ajutorul lor se pot combina două aspecte foarte importante: grija acordată sănătății îmbinată cu o vacanță petrecută în afara țări.

Practic, cei care aleg să se opereze de rinoplastie în Turcia, stau în spital o singură noapte și după externare intră în vacanță și își încep concediul alături de însoțitorul sau însoțitorii săi.

Bineînțeles, există și avantaje de ordin financiar. În Turcia, serviciile medicale de tip turism medical sunt subvenționate. Costurile totale sunt cu 10% până la 50% mai mici față de cele din propria țară! Se câștigă astfel și timp și bani și sejurul este continuat cu o vacanță.

Asta ca să nu mai vorbim despre atingerea scopului principal. Pacientul va scăpa de complexe și va avea nasul cu forma dorită, dacă va opta să realizeze operația de rinoplastie în Turcia”, a conchis Ensar Duman.

 

 

 

Parteneri
Umilință supremă! Motivul real pentru care COVE a renunțat la contract. De abia acum a recunoscut
Umilință supremă! Motivul real pentru care COVE a renunțat la contract. De abia acum a...
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
Mirela Vaida, primele declarații despre AL PATRULEA COPIL. Ce sex vor să aibă, de fapt
Mirela Vaida, primele declarații despre AL PATRULEA COPIL. Ce sex vor să aibă, de fapt
FOTO. Cum arată azi Simona Sensual, asistenta TV care a luat-o pe calea bisericii și a credinței! Transformarea e totală
FOTO. Cum arată azi Simona Sensual, asistenta TV care a luat-o pe calea bisericii și...
Josnic! A primit 60.000 de euro pentru filme pentru adulţi cu bărbatul celebru al ţării:
Josnic! A primit 60.000 de euro pentru filme pentru adulţi cu bărbatul celebru al ţării:...
Anais, fetița lui Nicolae Guță cu Beyonce de România, o minune de copil… Cum arată acum minunea lui Guță
Anais, fetița lui Nicolae Guță cu Beyonce de România, o minune de copil… Cum arată...
Încă un actor legendar al României a părăsit scena!
Încă un actor legendar al României a părăsit scena!
O bancă vinde un Suzuki Vitara recuperat de la client. Mașina arată ca nouă, dar merită banii ceruți?
O bancă vinde un Suzuki Vitara recuperat de la client. Mașina arată ca nouă, dar...
Cine este femeia cu care Liviu Vârciu a înșelat-o pe Anda Călin, la doar două luni după ce aceasta a născut
Cine este femeia cu care Liviu Vârciu a înșelat-o pe Anda Călin, la doar două...
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal al COVID
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal...
Persoana din umbră care o ajută pe Monica Gabor. Columbeanu va vărsa lacrimi amare: „Tânăr și bogat, are tot ce își dorește”
Persoana din umbră care o ajută pe Monica Gabor. Columbeanu va vărsa lacrimi amare: „Tânăr...
Andreea Marin, INFECTATĂ cu covid-19! Vedeta a ajuns la pat: 'Dureri musculare, febră...'
Andreea Marin, INFECTATĂ cu covid-19! Vedeta a ajuns la pat: 'Dureri musculare, febră...'
Moartea profesoarei Sabina Nessa. Polițiștii englezi cer ajutorul londonezilor pentru identificarea unui bărbat surprins de camerele de supraveghere
Moartea profesoarei Sabina Nessa. Polițiștii englezi cer ajutorul londonezilor pentru identificarea unui bărbat surprins de...
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce l-a ales familia
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce...
VESTE ȘOC despre Andreea Marin! Anunțul cumplit venit în TOIUL NOPȚII
VESTE ȘOC despre Andreea Marin! Anunțul cumplit venit în TOIUL NOPȚII
Anunțul momentului pentru cei cu CENTRALE TERMICE! Nimeni nu ar mai fi crezut așa ceva
Anunțul momentului pentru cei cu CENTRALE TERMICE! Nimeni nu ar mai fi crezut așa ceva
A MURIT ACTORUL CARE SEAMĂNĂ CU BĂSESCU. E doliu la Hollywood. Foto în articol
A MURIT ACTORUL CARE SEAMĂNĂ CU BĂSESCU. E doliu la Hollywood. Foto în articol
TOATĂ ROMÂNIA e în stare de ȘOC: S-a întâmplat chiar pe 23 septembrie! ESTE ALERTĂ NAȚIONALĂ
TOATĂ ROMÂNIA e în stare de ȘOC: S-a întâmplat chiar pe 23 septembrie! ESTE ALERTĂ...
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Dezbrăcatu’ și-a plănuit înmormântarea? Ce susține Codruț Kegheș că va scrie pe crucea lui EXCLUSIV
Dezbrăcatu’ și-a plănuit înmormântarea? Ce susține Codruț Kegheș că va scrie pe crucea lui EXCLUSIV
Prietenia între specii. Joaca între un pui de câine şi fluture, într-un video viral adorabil
Prietenia între specii. Joaca între un pui de câine şi fluture, într-un video viral adorabil
Jador a văzut un sărman care se ruga pe stradă și l-a dus la un non stop. Ce-a urmat, sfâșietor!
Jador a văzut un sărman care se ruga pe stradă și l-a dus la un...
Kelly din „Familia Bundy” a fost cu Brad Pitt în tinerețe. „Țeapa” pe care i-a dat-o actorului
Kelly din „Familia Bundy” a fost cu Brad Pitt în tinerețe. „Țeapa” pe care i-a...
A fost găsit mort în casă! Controversatul afacerist român a lăsat un „bilet de adio” (EXCLUSIV)
A fost găsit mort în casă! Controversatul afacerist român a lăsat un „bilet de adio”...
Ea e sexy jurnalista de la care o legendă a fotbalului nu și-a luat ochii! Întrebarea cu care l-a blocat
Ea e sexy jurnalista de la care o legendă a fotbalului nu și-a luat ochii!...
Sorinel Puștiu și Iohannis, fotografie virală! Întrebarea manelistului pentru președinte: „Simteați că sunt fraier ...
Sorinel Puștiu și Iohannis, fotografie virală! Întrebarea manelistului pentru președinte: „Simteați că sunt fraier ..."
Care este starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu? Afaceristul a fost testat pozitiv cu COVID-19
Care este starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu? Afaceristul a fost testat pozitiv cu...
BREAKING. China interzice criptomonedele. E măcel în piaţă
BREAKING. China interzice criptomonedele. E măcel în piaţă
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto. El a ridicat de 14 ori marele premiu
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto....
CARANTINA de WEEKEND! S-a făcut anunțul acum. Primele restricții impuse
CARANTINA de WEEKEND! S-a făcut anunțul acum. Primele restricții impuse
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
Zeci de produse la preț de nimic! Anunțul așteptat de toți clienții
Zeci de produse la preț de nimic! Anunțul așteptat de toți clienții