Ozana Barabancea, la momentul adevarului: „Barbatilor le e frica sa ma curteze. Am o relatie”

Publicat: 19/02/2014 | 08:56
Ozana Barabancea, la momentul adevarului: „Barbatilor le e frica sa ma curteze. Am o relatie”

Ozana Barabancea recunoaste ca are o relatie in acest moment, dar nu vrea sub nicio forma de actualul ei iubit. Totusi, ea neaga zvonurile potrivit carora s-ar iubi cu un tanar ce i-ar putea fi fiu.

Invitata intr-o emisiune de la Kanal D, Ozana Barabancea a recunoscut ca are o relatie care o face sa se simta implinita, dar nu cu tanarul de 22 de ani pe care l-a cunoscut intr-o emisiune de talente de la Antena 1.

ozana barabancea

„Unei relatii trebuie sa ii oferi mai mult decat munca, adica timp. Eu nu am. Da, am o relatie. E greu cu mine cu pretendentii, trebuie sa fie prea destept… Frumusetea trece. Barbatilor le e frica sa ma curteze. Pe Facebook sunt foarte multi barbati plini de imaginatie. Nu dau curs unor astfel de invitatii. Pe fostul meu iubit l-am cunsocut pe Facebook”, a spus ea.

Citeste si: Ozana Barabancea, dezgolita si topita in bratele noului iubit! Avem confirmarea ca soprana are o relatie cu blondul de 22 de ani

Artista a vorbit si despre tatal copiilor ei, cu care a ramas in relatii bune. „Am o relatie extrem de civilizata cu tatal copiilor mei. El e foarte incantat de cum evolueaza copiii”, a incheiat ea.

Are doi copii

Fire foarte discreta, Ozana Barabancea vorbeste foarte rar despre viata ei personala. Artista in varsta de 45 de ani are doi copii, Gloria si Andrew, in varsta de 9 si 12 ani, care sunt pricipalul ei scop in viata. „Copiii, pentru mine, sunt totul. Fara ei nu exista viata! Tot ce fac, fac pentru ei”, spunea ea, in urma cu cateva luni.

C.V.

Citește și...