Acasă » Galerie foto » Ozana Barabancea, mesaj tranşant după ce a slăbit 40 de kilograme: „Tu, zeiţă a slăbitului, căţea ordinară…”

Ozana Barabancea, mesaj tranşant după ce a slăbit 40 de kilograme: „Tu, zeiţă a slăbitului, căţea ordinară…”

De: Cancan 22/12/2017 | 14:09

La mai bine de o jumătate de an de când şi-a tăiat stomacul, Ozana Barabancea a topit 40 de kilograme. În inerviurile pe care le-a acordat în ultima perioadă, ea a dezvăluit cât de mult i s-a schimbat viaţa. Şi asta nu doar din punct de vedere estetic, ci şi sufleteşte. Jurata de la "Te cunosc de undeva!" e mult mai optimistă, iar azi, din dorinţa de a le descreţi frunţile internauţilor, ea a distribuit un mesaj destul de acid.

Înainte să urce pe Facebook postarea scrisă de altcineva, vedeta a mărturisit că nu ştie cine a scris-o, dar că e absolut genială.

„Neaţa! Să mai şi râdem… zic!!!
Nu ştiu cine a scris-o, dar e genială”
, a scris Ozana Barabancea înainte să distribuie mesajul lung de mai jos.

«Tu, zeiţă
Tu, zeiţă a slăbitului, căţea ordinară, care eşti în văzduh, că unde dracu’ altundeva te-ai afla, că eşti uşoară precum fulgul şi levitezi pe nervii capului meu. Ia spune-mi tu mie, matracucă slăbănoagă care eşti, îţi arde de o paranghelie cu mine?! Că mă umfli şi de la aer, m-am obişnuit cu ideea. Că a trebuit să renunţ la ciocolată, înţeleg. Că nu am mâncat un amărât de cartof de 6(şase) săptămâni încheiate, pricep. Că nu mai beau Pepsi, accept. Că nu am pus limbuţa pe o picăturică de vin, nici nu înţeleg şi nici nu accept, dar m-am conformat, vrăjitoare ce te hrăneşti cu durerea mea.
Dar ia spune-mi tu mie, bestie răzbunătoare şi mizerabilă, cum karma mă-tii m-ai făcut să pun 700 de grame de săptămâna trecută?! Am mâncat de 5 ori pe zi. Mic dejun, gustare, prânz, gustare, cină. Am gătit regulat, în tigaia antiaderentă ce am fost nevoită să mi-o cumpăr dupa 9 ani de femeie măritată, tot din cauza ta, căţea schiloadă. Am învăţat să o şi folosesc. Am băut 2 litri de apă semiplata cu lămâie, bitch, că aia plată poti să o bei dumitale cu mămică-ta. Ba am băut si fiertură de ţelină, cu ceapă şi pulicica cucului. Fără sare! Nici măcar nu-s bolnavă şi am înghiţit drăcia asta.
Recunosc, într-o zi, am pus botul pe un nemernic de şniţel. Şi ăla era de pui, mic cât palma lu’ fisa la prietena mea.Ştiu. Ştiu, avea şi ou şi făină, a făcut şi baie în ulei. Nemernică ce eşti, nu avea mai mult de 120 de grame. Cum $#£@ calului le-ai transformat în 700, cotoroanţă mefistofelică care eşti? Şi cu ce abracadabra le-ai depus fix pe abdomenul meu? Zi, te-ai distrat de ai murit, când ai văzut cum m-am înverzit pe cântar?! Era de la rucola, fraiero! Umflate-ar aeru’ să te umfle.
Adică săracu’ de mine am pedalat degeaba bicicleta, de parcă mă fugăreau toate fobiile mele? Degeaba am ales scările în locul liftului? Mersul pe jos in locul masinii?Taci, ha? De ţi-ar rămâne gura încleştată să nu poţi înghiţi baby spanacul şi pieptul de pui cântărit. Să crăpi de foame, precum crăp io de ciudă că m-ai îngrăşat 700 de grame.
Râzi şi cu curu’ tău osos când mă vezi că bălesc după rochiţele mele de acu’ 20 de kile, ha? Ai satisfacţie orgasmică când găteşte vecina gogoşi şi închid geamul?! Faci tumbe prin văzduh, când vezi cum mă strâmb la cafeaua îndulcită cu ştevie?!
Nu puteai şi tu să faci o vrajă să nu-mi placă ceafa în sânge, ci carnea fiartă? Să nu salivez după cartofi prăjiţi, ci după brocolli gătit la abur? Să consider că desert e brânza degresată asezonata cu ciuboţica şoimului, nu ciocolata cu alune? Nu puteai, ha, că tu nu eşti muiere adevărată, eşti o scopie ce se hrăneşte cu suferinţa mea, că nu te mai satură Bunuţul Dumnezeu de ea.
Şi dacă tot nu le-ai făcut pe toate astea, nu puteai nici să mă faci să mă nasc în epoca rubensiană, nu?! Să fiu şi eu mândră de şoldurile mele, nu?! O trebuit să vin pe lume în era blugilor skiny şi bluzelor până la buric.
Las’ că vezi tu, curvă fără inimă, că ajung io fix la greutatea care vreau, oricâte şniţele îmi scoţi în cale, oricât vin se toarnă în pahare. Să te ferească Bunuţul Dumnezeu, Maica Precistă şi Domnul nostru Iisus Hristos să mă mai faci să mai pun vreun nenorocit de gram, nu 700, perfidă osoasă. Că pe cand ma fac slabă, mă urc la tine în văzduh, şi te jupoi de vie, să nu mai chinui nici o muiere sănătoasă. Să te mai văd eu atunci ce mai zici, tu zeiţă a slăbitului,catea ordinara!»
este postarea distribuită de jurata de la „Te cunosc de undeva!”.

Gestul Ozanei Barabancea a avut efectul scontat.

„A mers foarte bine la cafea… super tare… Craciun Fericit, alaturi de cei dragi… si doamenei zeite cele 700 de grame de pe solduri”, „Super tare!!! Va pup cu drag, om minunat! Crăciun cu linişte şi pace în suflet”, „Suferinţă mare, mon cher!!! Da, dar şi satisfacţia este mare atunci când, mai sumar îmbrăcată, te priveşti în oglindă şi vezi o femeie drăguţă şi nu pe Buddha!!!” sunt trei dintre comentariile lăsate de fani.

Vă reamintim că pe 20 iunie, vedeta a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de micşorare a stomacului.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...