(P) Incredibil! Cei mai buni din lume sunt în România!

Publicat: 22/02/2018 | 15:28
(P) Incredibil! Cei mai buni din lume sunt în România!

Best Studios, cel mai bun studio de videochat din lume, cucerește industria internațională a videochatului câștigând premii după premii. Best Studios a triumfat la capitolul profesionalism, fiind singurul studio din lume care a câştigat 3 premii la cel mai mare summit al industriei din Columbia – Lalexpo.

Premiile obținute vin ca o încununare a muncii, profesionalismului, implicării și a seriozității modelelor studioului.

Recunoaşterea calităţii este evidentă prin obţinerea trofeului Best Cam Studio, cel mai dorit trofeu al galei.

Trofeul Best Studio Training System reconfirmă că Best Studios are cea mai bună echipă de traineri din lume şi sistemul de training care ajută modelele să devina modele de top. Cu ajutorul acestui sistem de training, modelul 1YummyGirl a căştigat încă un trofeu – Best Cam Model Private Cam Site, ramânând cel mai bun model de videochat glamour.

După ce în 2017 Best Studios a câştigat cele mai importante 5 premii la summiturile internationale, în 2018 continuă câştigarea tuturor premiilor, nu este de mirare că Best Studios este și cel mai căutat studio din România pentru angajări în domeniul videochat.

Cu o echipă puternică de peste 18 ani de experiență și performanță în domeniu, Best Studios aduce videochatul de la noi din țară pe culmile succesului internațional. Cunoscuți sub motto-ul „Be the BEST or be the rest”, cu patru locații dintre cele mai luxoase deschise în București, impunându-se prin calitatea serviciilor oferite modelelor și prin profesionalismul de care au dat dovadă de-a lungul timpului, Best Studios s-au poziționat fruntaș în această competiție acerbă din lumea glam a industriei de Adult Entertainment.

Investiție și perfecționare continuă. Suntem cei mai buni pentru că înțelegem aceste concepte după care ne ghidăm activitatea în studiourile noastre. Suntem mândri de rezultatele noastre și de profesionalismul modelelor cu care lucrăm. Premiile de anul acesta vin ca o recunoaștere a standardelor noastre ridicate și a investițiilor de top în tot ceea ce înseamnă Best Studios. Pentru că, da, în ultimul timp, noi dăm ora exactă în ce privește trendul acestui domeniu. Aprecierea noastră internațională certifică, încă o dată, importanța pe care o acordăm modelelor, trainerilor, politicii Best și echipamentelor de top. Best Studios a creat un precedent în prima linie mondială  și acest lucru ne motivează spre noi reușite“,  precizează Maria Necula, Managerul Operațional de la Best Studios.

În ultimii ani, tot mai multe românce preferă job-ul luxuriant, cazarea gratuită în locații cheie, câștigurile colosale într-un timp scurt și programul flexibil pe care le oferă această industrie. Un detaliu important al celui mai bun studio de videochat îl reprezintă serviciile de înfrumusețare gratuite, de la hair styling până la make-up și nails styling. Iar la Best Studios modelele le au pe toate!

 

Best Studios

Facebook: https://www.facebook.com/beststudiosbucuresti/

Websitewww.beststudios.ro

Instagramhttps://www.instagram.com/beststudios.romania/

Telefon: 0730 752 752; 0749 752 752