Acasă » Galerie foto » (P) LOUIS XIII anunţă 100 YEARS, o nouă piesă a lui PHARRELL WILLIAMS, ce va fi lansată în 2117 #IFWECARE

(P) LOUIS XIII anunţă 100 YEARS, o nouă piesă a lui PHARRELL WILLIAMS, ce va fi lansată în 2117 #IFWECARE

De: Cancan 20/12/2017 | 19:24

În data de 13 noiembrie 2017, coniacul LOUIS XIII a lansat în premieră „100 Years”- The Song We'll Only Hear If We Care, piesa pe care o vom asculta doar dacă ne pasă – o compoziţie muzicală creată de Pharrell Williams şi care va fi lansată publicului în anul 2117.  Proiectul are la bază o preocupare comună atât a brandului LOUIS XIII, cât şi a lui Pharrell pentru problemele legate de mediu. Melodia originală este o expresie creativă a relaţiei dintre natură şi timp, precum şi efectul pe care oamenii îl au asupra mediului. Pentru că fiecare decantor de LOUIS XIII reprezintă încununarea muncii de-o viaţă a generaţii întregi de maeştri pivniceri, LOUIS XIII gândeşte întotdeauna cu un secol înainte.

Piesa lui Pharrell a fost înregistrată pe un disc făcut din lut din solul calcaros al regiunii Cognac şi depozitată în pivniţele LOUIS XIII într-un seif de ultimă generaţie conceput special de Fichet-Bauche care poate fi distrus daca este scufundat în apă. Dacă nivelul apei continuă să crească la o rată alarmantă din cauza schimbărilor climatice, oamenii de ştiinţă prognozează faptul că într-o sută de ani o porţiune semnificativă din uscatul întregii lumi s-ar putea afla sub apă. Singura cale de a ne asigura că această piesă muzicală originală va fi ascultată în 2117, un secol de acum înainte, este să ne preocupăm de consecinţele dezastruoase ale încălzirii globale – dacă nu ne schimbăm modul de viaţă în sensul protejării mediului, generaţiile viitoare nu vor putea asculta acest cântec. „100 Years”, piesa semnată de Pharrell Williams va fi lansată în 2117, dar numai dacă ne pasă. #Ifwecare.

„Apreciez faptul că LOUIS XIII gândeşte cu un secol înainte”, a spus Pharrell Williams. „Cu toţii ar trebui să facem acelaşi lucru pentru această planetă. Avem un interes comun de conservare a naturii pentru viitor. Fiecare sticlă este încununarea eforturilor de-o viaţă ale mai multor generaţii. Totul se rezumă la moştenire şi transmitere pe mai departe.” Pharrell se implică de mult timp în activităţi de protecţie a mediului şi de responsabilizare a oamenilor pentru a conştientiza schimbările climatice.

„100 Years” şi-a avut premiera în cadrul unei petreceri de audiţie private în Shanghai, unde Pharrell a prezentat melodia doar o singură dată. Cei o sută de norocoşi invitaţi prezenţi la eveniment nu au avut voie să înregistreze experienţa, astfel încât melodia rămâne un secret pentru secolul viitor. LOUIS XIII şi Pharrell si-au propus să-i inspire pe aceşti invitaţi să ia măsuri şi să-i motiveze şi pe ceilalţi să se implice în eforturile internaţionale de diminuare a încălzirii globale.

„Suntem incredibil de mândri de acest proiect inovator”, a spus Ludovic du Plessis, Global Executive Director  LOUIS XIII. „Natura şi timpul se află în centrul a tot ceea ce facem. Dacă mediul este instabil, nici cel mai mare maestru pivnicer nu va putea crea amestecul excepţional LOUIS XIII. Încălzirea globală reprezintă una dintre cele mai importante chestiuni ale secolului XXI; prin proiectul „100 Years”- The Song We’ll Only Hear If We Care, sperăm să inspirăm oamenii din întreaga lume să ia măsuri.”

În 2015, LOUIS XIII a încheiat un parteneriat cu renumitul actor şi vizionar creativ John Malkovich pentru a crea „100 Years: Filmul pe care nu-l vei vedea niciodată”, o lucrare artistică destinată a ne pune pe gânduri şi care explorează relaţia dintre trecut, prezent şi viitor. „100 Years – piesa pe care o vom asculta doar dacă ne pasă” a fost prezentată în premieră în Shanghai în data de 13 noiembrie 2017. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi website-ul brandului – WWW.LOUISXIII-COGNAC.COM

ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ

LOUIS XIII a fost înfiinţat în anul 1874 de către Paul Emile Rémy Martin şi reprezintă rezultatul genialităţii creatorilor săi: mediul şi generaţii întregi de proprietari şi maeştri pivniceri. Mama Natură se află în centrul a tot ceea ce facem: fără echilibrul şi bunăstarea ei, nici cei mai mari maeştri pivniceri sau cele mai bune podgorii nu ar putea rodi şi crea amestecul excepţional de până la 1200 de eau-de-vie care compun fiecare decantor LOUIS XIII. Aşa cum Paul Emile Rémy Martin, André Giraud, Georges Clot şi Pierrette Trichet au procedat în trecut, în prezent, Maestrul Pivnicer Baptiste Loiseau alege şi pune deoparte cele mai fine eau-de-vie-uri ale noastre ca moştenire pentru succesorii săi, pentru secolul care urmează.

În urma evenimentului din Shanghai, coniacul LOUIS XIII va lansa un turneu internaţional în oraşe importante din întreaga lume pentru a sensibiliza şi aduna fonduri pentru organizaţiile de mediu, prin intermediul unor cine caritabile. Prin aceste evenimente, LOUIS XIII va susţine în mod direct asociaţiile dedicate diminuării schimbărilor climatice la nivel local.

Graţie darului oferit de Terroir-ul atât de specific Grande Champagne din regiunea Cognac, unde se află podgoriile LOUIS XIII, fiecare decantor reprezintă succesul de-o viaţă a generaţii întregi de maeştri pivniceri. De la înfiinţarea sa în 1874 până la Expoziţia Universală din Paris, acompaniind dinastiile regale ale Europei, LOUIS XIII a fost un observator privilegiat al secolului XX. Astăzi, este normal să ne pese foarte mult de mediul înconjurător şi de rolul de purtător de stindard în ceea ce priveşte tratarea acestei probleme majore a secolului XXI. În timp ce protejarea terroir-ului nostru este o necesitate de zi cu zi, a gândi cu un secol înainte a reprezentat nucleul filozofiei noastre de la momentul înfiinţării brandului LOUIS XIII, întrucât maestrul pivnicer trebuie să pună deoparte cele mai bune eau-de-vie-uri ca moştenire pentru succesorii săi din secolul ce urmează. Pregătirea moştenirii pe care o vom lăsa în urma noastră pentru generaţiile viitoare reprezintă o parte integrantă a ADN-ului brandului nostru, iar implicarea în eforturile internaţionale de combatere a schimbărilor climatice nu este numai legitimă, ci chiar imperativă.

Grupul Remy Cointreau, inclusiv LOUIS XIII, dedică atentie de mult timp eforturilor internaţionale de diminuare a încălzirii globale. Grupul s-a alăturat organizaţiei de mediu „Global Compact” a Naţiunilor Unite în urmă cu 14 ani şi este membru al elitei „Global Compact Advanced” a Naţiunilor Unite din anul 2014. Grupul a aderat la eforturile internaţionale prin programul său de responsabilitate socială 2020 Corporate Social Responsibility (CSR) din cadrul programului de mediu al Naţiunilor Unite. Luarea de măsuri pentru a ajuta la combaterea schimbărilor climatice reprezintă unul dintre obiectivele principale ale programului 2020, unul dintre ţeluri fiind reducerea gazelor cu efect de seră şi a emisiilor de dioxid de carbon. Priorităţile  acestui program includ practici viticole durabile, eficienţă energetică, ambalaje ecologice, optimizarea transporturilor de mărfuri şi conservarea pădurilor. Având în vedere producţia sa de nişă, LOUIS XIII contribuie cu o foarte mică emisie de CO2.

„Ca şi companie, trebuie să facem tot ceea ce putem în fiecare zi pentru a transforma lumea într-un loc mai bun”, a explicat Ludovic du Plessis, Global Executive Director LOUIS XIII. „Însă nicio persoană sau brand în sine nu poate opri încălzirea globală de unul singur – acest lucru poate fi posibil prin acţiunile unite ale oamenilor din întreaga lume. Împreună suntem mult mai puternici decât orice persoană sau brand care acţionează pe cont propriu. Aici nu este vorba despre un singur oraş sau o singură ţară, ci despre viitorul planetei noastre. Preocupările noastre nu se îndreaptă doar spre Cognac, ci spre fiecare oraş din întreaga lume.”

DESPRE PHARRELL WILLIAMS

„Intenţia noastră este de a inspira, iar colaborarea cu Pharrell Williams în acest proiect a venit în mod natural”, a spus Ludovic du Plessis, Global Executive Director  LOUIS XIII. „Nu este doar una dintre cele mai talentate şi creative forţe din lumea muzicii actuale, ci este şi una dintre cele mai puternice şi de impact voci din lume în materie de încălzire globală, în special pentru generaţia tânără.” Muzician şi producător vizionar, Pharrell Williams este un cântăreţ, compozitor, producător de muzică şi filme american. Pharrell a primit în cariera sa zece premii Grammy şi două nominalizări la premiile Academiei de Film. Un susţinător înfocat al chestiunilor legate de mediu, Pharrell are în vedere de mult timp subiectul schimbărilor climatice, îndemnând lumea să ia măsuri pentru diminuarea efectelor încălzirii globale.

DESPRE CONIACUL LOUIS XIII

Gândeşte cu un secol înainte.

Fiecare decantor LOUIS XIII reprezintă încununarea muncii de-o viaţă a generaţii întregi de maeştri pivniceri.

De la apariţia sa în 1874, fiecare generaţie de maeştri pivniceri selectează din pivniţele din Cognac cele mai vechi şi mai preţioase eau-de-vie pentru LOUIS XIII. În prezent, Maestrul Pivnicer Baptiste Loiseau pune deoparte cele mai fine eau-de-vie-uri ale noastre ca moştenire pentru succesorii săi din secolul care urmează.

LOUIS XIII este un amestec excepţional de până la 1200 de eau-de-vie provenite exclusiv din Grande Champagne, primul cru al regiunii Cognac. Decantoarele legendare au fost realizate din cel mai fin cristal timp de generaţii la rând, suflate de către cei mai mari maeştri meşteşugari. LOUIS XIII prezintă arome excepţionale care evocă mirul, mierea, trandafirii uscaţi, prunele, caprifoiul, cutiile cu trabucuri, pielea, smochinele şi fructul pasiunii.

LOUIS XIII este o aromă, aroma timpului.

 

Pentru detalii suplimentare:

 

Roxana Crişan,

PR MANAGER

SHAKE Advertising

Mobile: 0040 745 032 186 / 0040 729 404 822

E-mail: [email protected]

 

Vă rugăm să consumaţi responsabil.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...