Pacienta COVID-19, care a dat naștere în timp ce se afla în comă, și-a adus bebelușul acasă! VIDEO emoționant

Autor:
Publicat: 22/04/2020 | 18:57
Pacienta COVID-19, care a dat naștere în timp ce se afla în comă, și-a adus bebelușul acasă! VIDEO emoționant

O pacientă COVID-19, care s-a trezit dintr-o comă indusă, constatând că a dat naștere celui de-al doilea copil, și-a adus fetița de trei săptămâni acasă de la spital.

Angela Primachenko are 27 de ani și era însărcinată în 33 de săptămâni când a fost diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus, la data de 24 martie. O săptămână mai târziu a fost a intrat în comă și la puțin timp a dat naștere celei de-a doua fetițe ale sale.

Angela a fost zece zile intubată, iar când s-a trezit pe 6 aprilie, i s-a spus că că a născut-o pe micuța Ava, cu cinci zile mai devreme, în efortul de a salva viața mamei și a fiicei sale.

CITEȘTE ȘI: Incredibil! O femeie a supraviețuit unei împușcături, datorită implantului mamar! Glonțul a rămas în silicon FOTO

În cele din urmă, pacienta a ajuns să sărbătorească cu adevărat momentul acel, când a adus-o pe  Ava acasă, pentru a o întâlni pe sora ei cea mare, Emily, în vârstă de 11 luni, a cărei față s-a luminat atunci când a avut șansa să să-și salute surioara pentru prima dată.

Momentul emoționant a fost surprins într-un videoclip postat de Angela sâmbătă, după ce Ava a fost externată din spital și dusă acasă pentru a-și întâlni întreaga familie, inclusiv bunicii.