Până şi paznicii magazinului au fost prinşi pe picior greşit… Cunoscuta cântăreaţă a cumpărat un morman de haine de la reduceri!

Publicat: 30/07/2017 | 00:00

Cântăreaţa AMI, pe numele ei real Andreea Ioana Moldovan, a reuşit de fiecare dată să impresioneze plăcut pe toată lumea şi datorită ţinutelor sale, nu doar graţie vocii. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, i-a descoperit „secretul“, pentru că a întâlnit-o chiar în momentul în care era în plină sesiune de shopping de la "reduceri". (VEZI ŞI: AMI, umilită de tată în faţa colegilor! Ce i-a făcut în faţa clasei a marcat-o pentru totdeauna)

AMI s-a bucurat din plin de momentele de răsfăţ la cumpărături, atunci când a vizitat un centru comercial din zona Băneasa a Capitalei. La „vânătoarea de haine” ea a ales să poarte o ţinută formată dintr-o bluză neagră, jeanşi scurţi, dar şi „ciocate” albe în stil cowboy, care cu siguranţă au scos-o în evidenţă.

Pe lângă clipele de libertate totală, pentru că ştim cu toţii cât de pline sunt vieţile vedetelor, AMI s-a mai bucurat şi de reducerile din magazine. Atât de tare, încât a mers la casa de marcat cu un morman de haine, la propriu, luându-i prin surprindere chiar şi pe paznicii dintr-un magazin, care au vrut să se convingă, la ieşire, că apar chiar toate pe bon. Artista a ales hainele cu mare grijă, pentru că niciun obiect vestimentar nu semăna cu altul. (CITEŞTE ŞI: AMI s-a afişat mulată toată pe plajă şi le-a arătat tuturor fotografia fierbinte!)

Cântăreaţa pare să fie foarte chibzuită atunci când vine vorba de cum îşi gestionează finanţele. Niciodată ea nu s-a ferit să recunoască faptul că uneori se mai îmbracă şi de la second hand dacă găseşte haine care să îi pice cu tronc. În plus, ea preferă să îşi investească toţi banii în muzică şi nu este genul de persoană care să se laude cu sumele pe care le investeşte în haine sau produse de make-up.

„Nu sunt dependentă de branduri şi nu mă îmbrac niciodată pentru a ieşi în evidenţă, ci pentru a mă simţi bine. Prefer să îmi aleg ţinute care mă avantajează, fie de firmă sau chiar de la un second-hand. Dacă alegi să combini hainele scumpe cu cele ieftine, nu ai cum să dai greş“, spunea AMI, în urmă cu ceva timp. (VEZI AICI: O cântăreaţă de la noi a recunoscut ce altele ascund: „Mă îmbrac şi de la second-hand“)

Citește și...