Panică la New York : o maşină neagră a lovit pietonii de pe trotuar. Până acum sunt şase victime!

Publicat: 07/12/2017 | 22:36

Şase persoane au fost rănite de o maşină scăpată de sub control, la New York, după un atac similar comis în urmă cu câteva săptămâni. Serviciile de urgenţă sunt acum la faţa locului iar poliţia verifică pista unui atac terorist.

Incidentul a avut loc la intersecţia a două străzi circulate din Manhattan, vis-a vis de parcul Zucotti, arată express.co,uk. În imagini se poate observa o maşină neagră, avariată, aflată pe trotuar. Potrivit autorităţilor din New York, şoferul a fost reţinut iar până acum au fost înregistrate şase victime. Nici unul din ei nu a fost însă rănit grav, din fericire. Străzile unde s-a produs incidentul au fost închise. Un poliţist a declarat că şoferul ar fi putut pierde controlul maşinii în viraj, dar investigaţiile sunt în desfăşurare.

Potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei din New York, şoferul a lovit un vehicul, apoi a plecat mai departe şi la câteva străzi a lovit o altă maşină şi a pătruns pe trotuar, rănind pietonii şi oprindu-se într-o maşină parcată.

Citește și...