Paparazzii au filmat SĂRUTUL care dovedeşte relaţia dintre ex-doamna Ionescu şi ex-ul fiicei lui Vadim Tudor. Cristina Spătar se iubeşte pe ascuns cu antrenorul de fitness!

Publicat: 23/11/2016 | 00:37

Cristina Spătar a trăit în ultimii o istorie personală complicată, presărată cu multe momente frumoase, de fericire intensă, dar şi cu tristeţi, nefericiri şi disperări. (Cosmetice şi toate parfumurile noi LA SUPER REDUCERI ZILELE ACESTEA CA DE BLACK FRIDAY, pe Parfumeria.ro - siteul de shopping nr. 1 al vedetelor)

UPDATE: După ce Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, a filmat-o în timp ce se săruta cu antrenorul de fitness, Cristina Spătar a făcut primele declaraţii despre noua relaţie. ”Vis-a-vis de acest subiect nu pot spune decât că mă bucur enorm că am depăşit una dintre cele mai grele perioade din viaţa mea, iar Dumnezeu mi-a scos în cale oameni frumoşi şi buni la suflet de care eu ma bucur din plin, oameni care m-au ajutat să merg mai departe”, ne-a declarat cântăreaţa în exclusivitate.

Când l-a întâlnit, în 2007, pe cel care avea să îi devină soţ, Cristina a simţit că viaţa i se aşază pe o traiectorie favorabilă, că viaţa ei capătă un sens. Cei doi s-au căsătorit în acelaşi an, după doar patru luni de relaţie. Şi-au jurat iubire eternă, aşa cum se face.

Cristina Spătar, împreună cu fostul soţ şi copiii vs. artista împreună cu noul iubit
Cristina Spătar, împreună cu fostul soţ şi copiii vs. artista împreună cu noul iubit

„Cred că sunt cea mai norocoasă femeie din lume: am cel mai drăguţ soţ“, a declarat atunci Cristina, etalându-şi inelul de logodnă, în valoare – potrivit presei timpurilor – de 42.700 de euro, şi verigheta de aur galben.

Cristina îşi văzuse, în sfârşit, visul cu ochii. Ea îşi dorea foarte mult o familie şi, până la urmă, a avut-o. Între timp, iubirea eternă nu mai este de actualitate.

Cu un an înainte de a se cătători, Cristina a fost cât pe ce să se mărite cu playboy-ul italian Mirco Maschio, doar că nunţii i s-a pus capac cu doar două săptămâni înainte de data stabilită. Italianul a acuzat-o pe Cristina de infidelitate, pe motiv că apăruse în presă în nişte poze alături de Ianis Zicu şi de Marian Ionescu. Nunta programată la castelul din Padova al familiei lui Maschio s-a anulat. Cristina a încercat să îl împace pe fostul viitor soţ al ei, dar n-a fost chip. Din fericire, viaţa merge mai departe, căci cu asta se ocupă ea, viaţa. După italian şi înainte de Alin, Cristina a avut o scurtă relaţie cu „Prinţul ţiganilor“, care a tratat-o regeşte, cu şampanii scumpe şi chiar cu un BMW cu număr personalizat, cado de la băeatu. Între „Prinţul ţiganilor“ şi căsătorie, Cristina s-a iubit puţin şi cu unul dintre fiii milionarului Dan Adamescu.

Bărbatul care i-a ieşit Cristinei în cale a fost fericit să devină, în 2007, soţul celei supranumite într-o vreme Regina R&B. „Pentru mine, Cristina este mai mult decât perfectă. Suntem fericiţi împreună, ne înţelegem foarte bine şi asta este cel mai important. În rest, nu ne pasă de nimeni. Cu inteligenţa pe care considerăm că o avem, sperăm să trecem peste micile răutăţi pe care ni le creează unii. Chiar şi acum, înaintea nunţii“, declara el la vremea respectivă. Un an mai târziu, înainte de cununia religioasă, Cristina a fost ameninţată şi şantajată că vor apărea nişte poze indecente cu ea, iar soţul ei a ieşit la televizor şi, cu ochii în lacrimi, i-a declarat dragoste şi sprijin soţiei sale: „Sunt alături de tine. Nici tu nu meriţi lucrurile astea şi, de asta, nu voi dormi nici eu la noapte“.

La început, totul a funcţionat perfect în căsnicia Cristinei. Era dragoste, era prosperitate, au apărut şi copilaşii, un băiat şi o fată. Păreau familia perfectă. Doar că perfecţiunea nu există, iar, treptat-treptat, relaţia lor a fost supusă intemperiilor de tot felul. Un moment de cotitură în relaţia lor l-a reprezentat arestarea lui, la sfârşitul anului 2014, sub acuzaţia de evaziune fiscală în sumă de 10 milioane de euro. Soţul Cristinei stat închis după gratii până în luna februarie 2015 şi, după ce s-a întors acasă, nu a mai fost acelaşi om. Cristina a luptat o vreme cu zvonurile despre un posibil divorţ, respingându-le unul după altul. Apoi, când el a fost fotografiat de paparazzi cu diverse femei, totul a devenit mult mai clar. Nici o femeie nu este fericită să fie înşelată. Nici Cristina n-a fost. Nu a putut trece peste greşelile lui. Mai mult, într-o postare pe Facebook cu parfum de rufe spălate-n public, bărbatul a spus că ea, Cristina, „nu mi-a iertat nici greşelile pe care nu le-am făcut“.

Postarea e din data de 15 iunie a acestui an, şi din ea se înţelege că el ar fi fost cel care a iniţiat divorţul, iată câteva fragmente: „Eu mi-am dorit să ofer copiilor o familie, în ciuda faptului că noi nu ne mai înţelegeam, considerând că merită acest compromis… Lucrul destul de greu de realizat când unul dintre noi nu poate trăi fără presă şi fără părerea celorlalţi… (…) Consider că e mai bine pentru toţi dacă ne vom continua drumurile separat. Ţin să precizez că am luat această decizie de mult timp, nu este nicidecum o reacţie de moment“.

Distanţa între a-i jura celuilalt iubire eternă şi a scrie pe Facebook mesaje otrăvite la adresa persoanei căreia i-ai jurat iubire eternă este mare. O distanţă mare pe care unii o umplu cu un orgoliu exagerat de gonflat, iar alţii cu o tristeţe densă, ca o ceaţă care ţi se aşază pe ochi şi pe suflet. Însă aşa se termină uneori iubirea veşnică.

Cristina şi fostul ei soţ au divorţat anul acesta, pe 19 iulie, la notariat, împărţindu-şi custodia asupra copiilor lor, Albert (6 ani) şi Aida (4). De altfel, deşi divorţaţi, cei doi foşti soţi continuă să locuiască împreună, de dragul copiilor.

În urmă cu aproximativ o lună, Cristina ne-a declarat că nu se gândeşte la o nouă relaţie sau la o eventuală altă căsătorie fiindcă, pentru moment, are mult de lucru şi este implicată în tot felul de proiecte, dar poate că, cu timpul, va iubi din nou. E posibil că acest timp pentru a iubi din nou să fi venit deja. În pozele de faţă, Cristina se află în maşina personală împreună cu un tinerel care se numeşte Tibi Vărzaru, fostul iubit a lui Jeni Vadim, una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor. Tibi şi Jeni au fost împreună aproape patru ani, iar pe unul dintre degetele ei răsărise chiar şi un inel, aparent de logodnă. La începutul verii cei doi s-au despărţit, poate chiar din cauza apropierii lui de Cristina Spătar. Despre Tibi, Cristina spunea în urmă cu ceva timp că este antrenorul ei personal. Un antrenor cu care, după cum se poate observa, cântăreaţa se antrenează intens, inclusiv la sărutat. Cei doi au fost fotografiaţi în trafic pe un Bulevard din Bucureşti aproape de locuinţa lui Tibi. Scena s-a petrecut în jurul orei 11.30, seara, şi a durat cam un sfert de oră. Sărutul a durat ceva mai puţin, căci, în acest interval de un sfert de oră, Tibi a mai făcut şi altceva: a mers la o farmacie, la un supermarket să îi cumpere Cristinei ceva, după care, la despărţire, s-au sărutat pe gură. Tibi a coborât din maşină, iar Cristina a plecat acasă, la copii şi la fostul soţ.

Copertă Ciao!
Copertă Ciao!