Părinţii lui Ionuţ Anghel se duc în fiecare zi la mormântul micuţului! Mama copilului ucis de câini aranjează mereu locul de veci

Publicat: 29/12/2017 | 08:23
Părinţii lui Ionuţ Anghel, băieţelul ucis de câini în 2013, au primit despăgubiri de la proprietarii terenului unde s-a întâmplat tragedia, dar acest lucru nu le-a anulat durerea. Ei încearcă din răspuiteri să-i ofere toată dragostea şi atenţia fratelui lui Ionuţ, însă golul lăsat de moartea băieţelului este imposibil de umplut.
 

În fiecare zi, la o ra patru, familia micuţului ucis de câini în 2013 este în acelaşi loc. Mama, tata şi fratele lui Ionuţ se duc la cimitir, la mormântul băieţelului lor şi se reculeg. Mama varsă lacrimi de durere, iar tatăl este dărâmat de pierderea pe care a suferit-o în urmă cu patru ani. Angajaţii cimitirului Sfânta Vineri îi cunosc şi spun că sunt nişte oameni buni, care din când în când fac mici gesturi caritabile pentru sărmanii care merg la pomeni.

De asemenea, aceştia mai povestesc că părinţii lui Ionuţ îi aranjează migălos locul de veci. Vor ca mormântul să semene cu personalitatea primului lor fiu. Să fie vesel, colorat şi dinamic. Rotiţa care se învârte în permanenţă lângă cruce simbolizează energia copilului, iar florile, prospeţimea lui.

„Suntem in fiecare zi la cimitir si am ajuns sa cunoastem rudele celor defuncti.  Va spunem sincer ca oameni ca parintii lui Ionut se intalnesc mai rar. Chiar si dupa patru ani, si dupa ce au primit despagubirile acelea enorme, vin in fiecare zi aici, stau langa mormant, vorbesc cu copilul lor… Ii aduc mereu jucarii, flori si lumanari, iar doamna plange. Asta e cea mai mare tragedie, care sfideaza legea firii. Niciun parinte n-ar trebui sa treaca prin asa ceva”, a spus un agent de pază, potrivit stirilekanald.ro.