Partenera lui Jean de la Craiova a luptat pentru a-şi salva tatăl, dar… Au trecut 8 ani de atunci. Cum i s-a schimbat viaţa fostei câştigătoare de la ”Dansez”

Publicat: 03/06/2017 | 00:00

Cântăreţul de manele Jean de la Craiova, unul dintre cei mai simpatizaţi concurenţi de la ”Dansez pentru tine” (rămas celebru în istoria emisiunii prin fraza ”Vă pupă Jean”), a luptat în urmă cu opt ani de zile pentru ca partenera lui de dans, Sandra Neacşu, să-i poată asigura un trai mai bun tatălui ei. Acesta era  grav bolnav şi nu avea voie să muncească, iar fiica lui, împreună cu Jean şi coregraful lor, Bursucu’, a câştigat marele premiu în finală, în defavoarea lui Liviu Vârciu şi a partenerei acestuia, Ilaria Cherloabă. (detalii AICI) (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Chiar dacă în 2015 şi-a pierdut mama, Sandra se bucură de prezenţa tatălui ei, cel pentru care a şi luptat din răsputeri alături de Jean de la Craiova, iar în toamna anului trecut l-a făcut bunic!
Chiar dacă în 2015 şi-a pierdut mama, Sandra se bucură de prezenţa tatălui ei, cel pentru care a şi luptat din răsputeri alături de Jean de la Craiova, iar în toamna anului trecut l-a făcut bunic!

În 2009, atunci când a primit cei 60.000 de euro în urma concursului, frumoasa blondină s-a bucurat enorm fiindcă îşi dorea să câştige pentru a-şi ajuta părintele suferind de coxartroză, dar şi frăţiorul micuţ care se chinuia teribil din cauza epilepsiei. Când au aflat că vor primi trofeul, Sandra, Jean şi Bursucu’ nu şi-au mai putut controla emoţiile şi au căzut în genunchi, cu lacrimi de bucurie şiroindu-le pe chip. Însă, din păcate, la doar şase ani de la finala „Dansez pentru tine”, Sandra Neacşu suferea o pierdere cumplită: reuşise să-şi salveze tatăl, dar îşi conducea mama pe ultimul drum, decedată în urma unei forme galopante de cancer la plămâni, chiar în ziua de 27 decembrie.

Viaţa Sandrei s-a schimbat foarte mult în cei opt ani care au trecut de la marea finală
Viaţa Sandrei s-a schimbat foarte mult în cei opt ani care au trecut de la marea finală „Dansez pentru tine”. A trecut prin bucuria de a-şi salva tatăl, apoi prin drama de a-şi pierde mama în circumstanţe teribile, însă acum are un sprijin enorm în soţul ei, Zoran, dar şi motive să zâmbească din nou după ce a devenit mămică!

Au fost clipe cumplite pentru ea, dar a reuşit cumva să îşi revină. Făcuse tot ceea ce îi stătuse în putinţă, luptând cu disperare pentru mama ei atunci când medicii ridicau din umeri, incapabili să îi pună un diagnostic. Totuşi, timpul, dar şi responsabilitatea pe care şi-a asumat-o faţă de frăţiorul ei minor, au făcut-o pe Sandra Neacşu să meargă mai departe, avându-l alături pe Zoran, cel căruia i-a spus un “Da” hotărât în luna iunie a anului trecut. (detalii AICI) Mai mult decât atât, căsătoria civilă a fost uşor „grăbită” pentru că blondina urma să devină curând mămică, acest lucru fiind unul dintre cele mai importante vise ale Sandrei. În prezent, fosta parteneră de dans a lui Jean de la Craiova radiază de fericire, alături de soţ şi de copilaş, dar şi atunci când se află alături de tatăl şi fraţii ei. Şi din punct de vedere profesional îi merge foarte bine, continuându-şi cariera în televiziune, începută după emisiunea „Dansez pentru tine”.