Pasagerii au îndurat cel mai groaznic zbor: „Au fost zece ore în Iad”. Ce s-a întâmplat în timpul unei călătorii până la Las Vegas

Publicat: 20/11/2017 | 16:56

Pasagerii care se aflau într-un avion ce avea ca rută Londra - Las Vegas, au avut parte de cel mai groaznic zbor. Unii dintre ei au postat întreaga poveste pe reţelele sociale, spre groaza internauţilor.

Una dintre pasagere pe nume Nicole Lightbody a povestit prin intermediul contului său de Twitter că a avut parte de una dintre cele mai groaznice experienţe cu avionul. Tânăra a spus că la fiecare sfert de oră se auzea un zgomot ciudat, iar zborul a durat zece ore şi problema nu a putut fi remediată de către echipajul din avion.

Aceasta a mai adăugat că totul a început imediat după decolare, atunci când a picat una dintre măştile de oxigen. După doar câteva secunde s-a auzit un bâzâit insuportabil.

Membrii echipajului au făcut tot ce au putut pentru a rezolva problema. Ne-au adus căşti pentru a nu mai auzi bâzâitul. Unii oameni au cerut să fie mutaţi din cauza zgomotului. Nu puteam să ne relaxăm din cauza gălăgiei. Au fost zece ore de iad”, a mărturisit Nicole, potrivit mirror.co.uk.

Citește și...