Paula Vieru dă tot din casă! Ce dezvăluiri face despre Faimoși: “Mi s-a cerut să…“

Publicat: 15/11/2018 | 08:38

Paula Vieru a fost eliminată săptămâna trecută de la Exatlon și  a făcut declarații la FanArena despre conflictele care au avut loc în echipa Faimoșilor, dar și despre relația ei cu foștii coechipieri.

În competiţia asta eşti călcat în picioare dacă greseşti prea mult. Nu contează câte puncte aduci. Erai criticat dacă ai greşit. Erai pus la zid. Băieţii au fost puşi la zid de către cele două fete, criticaţi că nu aduceau puncte. În integrarea mea în echipă, Giani nu şi-a pus amprenta. Nici el nu este integrat în echipă. Sunt caractere diferite acolo. Eu am făcut o echipă foarte bună cu băieţii. Giani m-a ajutat pe traseu. Pe mine m-a ajutat faptul că mi-a strigat de pe margine tot ce ai de făcut. Pe noi ne-a ajutat lucrul asta.„, a spus Paula Vieru la FanArena.

Paula Vieru, despre cearta cu faimoasa Cristina

Între mine şi Cristina a fost un uragan, dar a trecut. Peste câteva minute am plecat pe traseu, iar după primul punct a venit şi m-a pupat. A trecut repede. Eu nu am vrut să mă impun, însă eu când am ajuns acolo mi s-a cerut să mă comport pe traseu ca un sportiv venit de 2 luni.

 Nu am avut timp de acomodare, să greşesc, să pierd. Mie mi s-a părut normal să avem şi aceleaşi drepturi şi în afara traseului. Acest lucru nu mi s-a permis„, a mai spus Paula Vieru.

Scandal în echipa Faimoșilor: ”Îmi bag picioarele și plec acasă!”

Băieții sunt supărați pe fete, fetele consideră că băieții exagerează. Iar cuvintele grele nu lipsesc din acest decor electrizat și electrizant. Băieții sunt de părere că nu numai fetele aduc puncte în concurs, așa cum se spune, deși recunosc – cazul lui Mirel Drăgan, spre exemplu – că au și momente mai dificile. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

„Tot timpul toată lumea ne spune că fetele vorbesc că doar le aduc puncte, că băieţii sunt proşti, că băieţii nu joacă. Din punctul meu de vedere, eu ştiu că am avut o săptămână proastă, dar mi-am revenit”, a spus Mirel Drăgan.
Pe de altă parte, Cristina Nedelcu este de părere că nu se joacă, tot timpul, cu aceeași ”tragere de inimă”. Și exact asta reproșează coechipierilor.  „Băi, fraţilor, se vede clar că la unele jocuri se trage mai tare, la unele mai puţin”, a spus Cristina Nedelcu. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)
Citește și...