Pe CĂTĂLIN MĂRUŢĂ l-au luat ameţelile în direct! Ce a băut prezentatorul TV! „Abia mă mai pot…”

Publicat: 25/10/2017 | 17:03

Astăzi, Cătălin Măruţă a avut parte de o emisiune mai puţin obişnuită, după ce a spus "Da!" provocării de a bea rapid o carafă de... zeamă de varză! După ce a terminat, a continuat interviul cu Anda Adam şi cântăreţul What's Up, însă a început rapid să se simtă rău.

„Mamă, deci m-au luat toate ameţelile după ce am băut zeama aia de varză. Abia mă mai pot concentra, Anda. M-a luat cu rău, încerc să vorbesc cum trebuie, sper să îmi iasă!”, a declarat Cătălin Măruţă, spre amuzamentul celor prezenţi.

Fiindcă un tânăr fotograf din culise nu a crezut că zeama este pe bune, Cătălin l-a adus apoi în faţa camerelor de filmat, provocându-l să bea la rândul lui o carafă întreagă. Anda Adam şi What’s Up şi-au lansat în direct cea mai nouă colaborare, piesa „Mărul lui Adam”, iar cântăreţul a recunoscut în direct că se pregăteşte intens să… devină tătic! „Da, eu şi Simina încercăm acum din greu să avem un copil, ne-am decis că a trecut destul timp de la nuntă, sperăm să reuşim!”, a mărturisit What’s Up.

Citește și...