Pe Valentina Pelinel au copleşit-o emoţiile ”Sunt foarte posesivă”

Publicat: 14/11/2017 | 18:26

Valentina Pelinel e mămică cu normă întreagă, aşa că a cam renunţat la ieşirile în oraş, mai ales că iubitul ei, Cristi Borcea, nu a fost eliberat condiţionat deocamdată. Cu toate acestea, a făcut o excepţie, la botezul fetiţei lui Mădălin Ionescu, duminică.

Valentina a povestit despre evenimentul la care a luat parte în emisiunea lui Teo.

„N-am mai ieşit de multă vreme, deocamdată avem alte priorităţi. E situaţia de aşa natură, ne concentrăm pe copil. E cuminte, e sănătos, e frumos şi poznaş. E bebeluş poznaş. E cuminte, dar poznaş! E foarte cuminte, dar are şi el poznele lui. Are un an şi cinci luni. Până nu devii mamă, nu poţi să înţelegi. Nici eu nu înţelegeam! Ce poate să fie mai frumos decât să auzi când te strigă ‘mamă’? Capătă viaţa alt sens! Eu încerc să păstrez un echilibru. Stau şi acasă cu copilul, mai şi plec. Am ajutor de nădejde!” a spus Valentina

Iubita lui Cristi Borcea se gândeşte şi la viitorul îndepărtat şi e încercată de emoţii. ”O să-mi fie tare greu când o să vină cu o fată acasă. Sunt foarte posesivă. Deja mă gândesc la asta. Îl iubesc foarte tare, am multă grijă de el, cum să vină o fată şi să mi-l facă să sufere?!”, a mai spus Valentina Pelinel.

Recomandarea CIAO.RO