Pe vremuri, era printre cele mai ”senzuale” apariţii! Adevărul despre viaţa vedetei TV departe de showbiz

Publicat: 25/01/2017 | 18:13

Simona Suhoi, cunoscută în showbiz drept Simona Sensual, s-a transformat complet. Vedeta a renunţat la blond, şi-a deschis un atelier de croitorie şi îşi doreşte mult să devină mămică. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

De când a renunţat la muzică, Simona Suhoi şi-a găsit fericirea în propriul atelier de croitorie, pe care îl promovează folosind numele ei din buletin, renunţând total la porecla de scenă. În plus, vedeta face frecvent multe fapte bune.

”În prezent am în continuare atelierul de croitorie, am pornit treaba asta de ani buni deja. Nu e ceva mare, e o doamnă care mă ajută, mă mai ocup şi eu, mai învăţ, dar e doar o pasiune de-a mea. Fac din când în când şi prezentări cu vânzare, iar din ce câştig, donez o parte. Am un loc unde mă duc de obicei şi încerc pe cât posibil să ajut. Nu vreau să fac asta un motiv de laudă şi nu o fac pentru reclamă. Mulţi se feresc să facă asta nu pentru că nu ar vrea, ci pentru că au fost atât de multe cazuri în care chiar persoane cunoscute şi-au înfiinţat ONG-uri şi au dat ţepe. Chiar acum în primăvară îmi doresc ca, pe lângă colecţia de rochii, să lansez şi o serie de bijuterii de lux, cu pietre preţioase, iar dacă merge bine, voi da din nou o parte din profit. Cred că oricine are, ar trebui să şi dea mai departe celor care au nevoie”, a declarat Simona, în exclusivitate, pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, Simona Sensual a trecut peste relaţia pe care a avut-o cu Maharu şi chiar dacă în 2013 anunţa că s-a logodit cu un alt bărbat, nici relaţia cu acesta nu a durat. Tânăra îşi doreşte mult să aibă un copil, dar vrea să îl facă cu bărbatul potrivit.

“Nu m-am măritat, pe contul meu de Facebook a rămas logodna de pe vremea când aveam pagina. Am fost, nu mai sunt logodită, chiar dacă aşa scrie. Dacă era aşa, aş fi anunţat chiar eu. Cu Maharu am rupt complet legătura de vreo trei ani jumate, nu mai am nicio treabă cu el. Nu mă deranjează să vorbesc despre asta, relaţia mi-o asum, tot ce s-a întâmplat a fost decizia mea, dar e ceva din trecut şi nu cred că mai merită să o aduc în discuţie. Îmi doresc de mult timp să am copii, dar momentan, mai ales că sunt singură, mă gândesc că trebuie să mai aştept, până găsesc partenerul ideal. Dacă Dumnezeu a lăsat să nu am copii cu partenerii de dinainte, înseamnă că aşa trebuia să fie, toate vin la timpul lor”, ne-a mai declarat ea.
 

Citește și...