Pedepsite ca au mintit! Fetele de la Roller Sis au trait un cosmar din cauza silicoanelor. Vezi in ce hal au suferit

Publicat: 28/01/2014 | 00:55
Pedepsite ca au mintit! Fetele de la Roller Sis au trait un cosmar din cauza silicoanelor. Vezi in ce hal au suferit

Un san frumos, admirat, chiar daca imbunatatit, atrage atentia si o face pe posesoare sa aiba mai multa incredere in farmecele proprii. Dar totul vine la pachet si cu ceva neajunsuri, care tin si de confort.

Acum o jumatate de an, toata tara auzise de Roller Sis, surorile pretins lesbiene. Fetele apareau in fiecare zi la televizor, parea ca le place sa se certe, sa starneasca tot felul de controverse.

Chiar si-au pus si silicoane si au aparut la TV din salonul clinicii unde fusesera operate. Dar, dupa ce chiar ele au marturisit ca totul a fost doar o strategie de marketing, Isabell si Lisa s-au retras si au plecat din Romania.

STAU IN GERMANIA SI SUNT LINISTITE

Surorile au plecat de mai bine de o jumatate de an in Germania
Surorile au plecat de mai bine de o jumatate de an in Germania

„Pauza asta sincer ne-a prins bine, a trebuit sa ne revenim si dupa operatie, am trecut prin momente grele, dureri, lacrimi. Operatia mea a fost mai grea si mai dureroasa decat a Lisei, a trebuit sa imi schimb bandajele inca o luna si ceva singura dupa ce am plecat din Romania. Pana in septembrie, aproape octombrie am tinut bandajul. Acum suntem bine suntem foarte fericite de rezultat, usor, usor am inceput sa facem si sport, dar suntem foarte atente ce miscari facem la sala, ca nu ne mai putem misca cum ne miscam inainte de operatie”, a povestit Isabell, pentru CANCAN.ro.

Roller Sis

Chiar daca sunt multumite de aspectul exterior obtinut dupa infrumusetarea decolteului, surorile au si acum parte de un neajuns major, pentru ca nu au mai putut sa doarma pe burta de mai bine de o jumatate de an.

„O mare dilema si problema la noi este dormitul pe burta… nu mai putem si la amandoua ne placea sa dormim asa. Dupa aproape trei luni am putut sa dormim pe o parte, pana atunci am dormit numai pe spate.. Dar ce sa facem, baba sufera la frumusete”, a continuat Isabell confesiunile.

CITESTE SI:

Cel mai mare secret al surorilor Roller! Se dadeau drept lesbiene, dar blonda avea un iubit inca din martie 2013. Vezi dovada

Prima fotografie cu surorile de la Roller Sis dupa ce si-au pus silicoane: „Erati mai frumoase naturale, fara operatie”

 

DRAMA DE LA FINALUL ANULUI

Isabell de la Roller Sis
Isabell de la Roller Sis

Inainte de sarbatori, Roller Sis au avut parte de o vacanta superba, la caldura. Dar fericirea le-a fost umbrita de faptul ca unul dintre cainii lor, lasati in Germania, la o pensiune, pentru acea perioada, a murit.

„Viata noastra momentan este mai linistita, nu mai este asa agitata cum a fost in vara 2013 cand am revenit in muzica. Lasand la o parte necazul care s-a intamplat in decembrie 2013 cu catelusul meu, Bello. Am primit vestea cand am fost in Egipt toata familia, toti care il stiau pe micutul meu Bello au fost socati, nu as mai lasa niciodata cainele la o pensiune de animale! Acum nu imi mai pot cumpara alt caine pentru ca ma doare si iubirea mea inca mai este si va fi toata viata pentru Bello, am plans o luna zilnic de cand am aflat vestea asta trista!”, ne-a explicat Isabell.

Roller Sis sunt si acum in Germania, dar isi doresc ca, la un moment dat, sa revina in muzica.

„O mare dilema si problema la noi este dormitul pe burta…”- Isabell de la Roller Sis

D.B.

Citește și...