Pepe, mega-surpriză pentru soţia lui, de Ziua Îndrăgostiţilor! Ce cadou i-a luat Ralucăi: “Abia aştept să mă găsesc cu Raluca“

Publicat: 14/02/2018 | 09:21

Pepe este un romantic incurabil, de Ziua Îndrăgostiţilor i-a pregătit soţiei sale o mega-surpriză. Artistul a împărtăşit prietenilor virtual ice cadou i-a luat Ralucăi, sperând să o impresioneze şi să aprecieze gestul făcut în numele iubirii lor.

Pe lângă buchetul de trandafiri roşii, în formă de inimă, Pepe a luat şi un balon pe care scrie: “Happy Valentine’s Day“.  “Facem repede o scurta recapitulare: flori, balon sau ursulet, pasiunea si iubirea, dar era deja la purtator!!! Eu sunt gata !!! Abia astept sa ma gasesc cu Raluca !!! Voi sunteti gata pentru Ziua lui Valentin???”,  a scris Pepe la footografie.

Pepe şi soţia lui, Raluca, au pus pe picioare o afacere inspirată chiar de brunetă. Artistul şi soţia sa au deschis în toamnă o grădiniţă, la care el şi partenera lui au muncit din greu timp de mai multe luni. Grădiniţa se numeşte “Rosa Maria”, după numele fetiţelor sale în vârstă de trei ani, respectiv cinci ani şi jumătate. Micuţele şi-au făcut, deja, prieteni şi se distrează de minune în fiecare zi.

Citește și...