Piti a dat petrecere cand s-a nascut Edan. Vezi cum au motivat judecatorii decizia privind paternitatea copilului Vicai

Publicat: 15/01/2013 | 18:45

Judecatoria Buftea a facut publice motivele pentru care Victor Piturca a fost declarat tata cu acte in regula si au explicat de ce trebuie sa plateasca o pensie de 39.389 lei.

In documentul emis de Judecatoria Buftea, si contestat de Victor Piturca, se arata ca selectionerul a fost la un pas sa-si intemeieze o familie alaturi de Vica Blochina, dup ace frumoasa lituanianca la nascut pe micutul Edan, motiv pentru care selectionerul le-a cumparat celor doi o casa si un apartament.

Judecatorul mentioneaza ca relatia de cuplu dintre Vica si Piturca s-a deteriorate in momentul in care reclamanta a inceput sa insiste ca paratul sa-si assume paternitatea copilului.

“Incepand cu anul 1995 intre reclamanta si parat s-a legat o frumoasa poveste de dragoste ce a durat peste 15 ani. Datorita faptului ca paratul este o persoana publica, relatia dintre parti a fost intens mediatizata.

Paratul nu a incercat sa ascunda relatia sa cu reclamanta participand impreuna la diferite evenimente mondene, mergand in excursii in strainatate. In momentul in care reclamanta a ramas insarcinata paratul s-a bucurat, iar la nasterea copilului a organizat o mare petrecere la Intercontinental Casino, la care au participat mai multi prieteni apropiatai.

vica

Desi paratul si-a dorit copilul, acseta a manta mereu momentul recunoasterii, desi la scurt timp dupa nasterea acestuia, lui si reclamantei le-a cumparat un autoturism si un apartament.In momentul de fata, paratul a devenit total indifferent fata de reclamanta si copil, vizitele acestuia incetand practice in ultimele luni. Desi s-au acordat doua termene, paratul nu s-a prezentat la INML in vederea efectuarii testului de paternitate.

Desi legal citat cu mentiunea “la interogatoriu”, paratul nu s-a prezentat in vederea administrarii probei, nedepunand nici intampinare. Din oficiu, instanta a solicitat si obtinut relatii privind veniturile realizate de parat”, se arata in motivare. Mai mult, unul dintre martori a declarant ca paratul a dorit sa-si intemeieze o familie alaturi de reclamanta si obisnuia frecvent sa –si petreaca noptile la Vica, iar atunci cand lituanianca a ramas insarcinata s-a comportat ca un viitor tata fericit.

Piturca nu vrea sa plateasca pensia stabilita de instanta pentru Edan
Piturca nu vrea sa plateasca pensia stabilita de instanta pentru Edan

Instanta mai noteaza ca Victor Piturca a “renuntat la administrarea probei, atitudinea sa pe durata intregului process fiind una pasiva”. In urma procesului de paternitate, Vica Blochina a mai obtinut custodia copilului si o pesnie de aproape 40.000 de lei lunar, suma contestata de selectioner, mai ales ca el a fost obligat sa plateasca retroactive peste aproximativ 100.000 de euro.
Claudiu Valimareanu
 

Citește și...