Poliţist dat dispărut, găsit spânzurat în Mehedinţi, lângă un cimitir. Unde a fost înainte de a-şi pune capăt zilelor

Publicat: 22/11/2017 | 18:59

Subofiţerul Dumitru Giuhat a fost găsit spânzurat în comuna Gruia din Mehedinţi, pe un teren aflat în proprietatea familiei sale. Autoturismul cu care plecase de acasă era parcat în apropierea cimitirului. Poliţistul fusese dat dispărut, luni, de familie. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are detalii exclusive despre acest caz. (VEZI ŞI: Mesajul cutremurător al preotului care s-a sinucis: „Apreciază o persoană atunci când este în viaţa ta...”)

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi a solicitat, miercuri,  sprijin în vederea depistării unei persoane de sex masculin care, în 20 noiembrie, a plecat de la domiciliu fără a mai reveni.

Bărbatul avea 48 de ani şi era poliţist la IPJ Mehedinţi. Luni, după ce a plecat de la serviciu,  nu a mai ajuns acasă. Dumitru Giuhat (48 de ani) lucra în poliţie din 1995 şi avea aviz psihologic la zi.

Poliţistul a lucrat mai mulţi ani la Biroul de Ordine Publică, iar, de câteva luni, a fost repartizat la Control acces, la intrarea în sediul IPJ Mehedinţi. Localnicii din Gruia, unde a fost găsit cadavrul, spun că este foarte posibil ca bărbatul să fi fost la mormântul părinţilor înainte să se sinucidă. (CITEŞTE ŞI: S-a sinucis după ce a aflat că fiica lui este însărcinată. Vecinii sunt siguri că tatăl din Iaşi s-a “iubit” cu tânăra)

ELENA AILUŢOAEI

 

Citește și...