Polițiștii din Râmnicu Vâlcea au prins un bărbat care a înşelat o femeie prin metoda accidentul! Cum s-a recomandat individul

Publicat: 10/02/2019 | 15:50

Polițiștii din cadrul Secției nr.1 Poliție Rurală Râmnicu Vâlcea au depistat trei bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii de înșelăciune pe raza comunei Dăești. Oamenii legii au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul ca a fost contactată telefonic de un bărbat, care s-a recomandat a fi procuror. Individul i-a spus că fiul ei a avut un accident în Italia și are nevoie de o sumă mare de bani ca să-l scape de închisoare.

În schimbul “libertății” băiatului său, escrocul i-a cerut femeii 100.000 de lei. Potrivit anchetatorilor, polițiștii s-au deplasat imediat la locul stabilit pentru întâlnire, reușind să depisteze în flagrant delict bărbatul de 42 de ani din județul Bacău, care ar fi pretins că este procuror. Acesta a fost condus la sediul Postului de Poliție Dăești, iar în drum spre post a fost depistat în trafic un autoturism în care se aflau alți doi bărbați, bănuiti de asemenea că ar fi participat la comiterea faptei.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul de 42 de ani este urmărit național, pe numele său fiind emise două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. A fost întocmit un dosar penal în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, bărbatul de 42 fiind reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Citește și...