Povestea care îţi dă fiori reci pe şira spinării! A presimţit crima de la metrou încă de acum 3 săptămâni: ”Văd că…”

Publicat: 16/12/2017 | 00:00

Crima odioasă de la Dristor 1 a fost prevestită încă de acum trei săptămâni! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat povestea care-ţi dă fiori reci pe şira spinării. O celebră clarvăzătoare a presimţit tragedia şi a avertizat public în legătură cu ce avea să se întâmple, însă nimeni nu a luat-o în seamă. (NU RATA, AICI: A fost făcută publică înregistrarea cu momentul în care Alina Ciucu este împinsă în faţa metroului! Imagini cu puternic impact emoţional)

Crima de la staţia de metrou Dristor 1 a fost prezisă în urmă cu aproximativ trei săptămâni de către Maria Ghiorghiu. Femeia care a prevestit incendiul din Colectiv a făcut o nouă profeţie care s-a adeverit. (CITEŞTE ŞI:  Detalii incredibile! Ce a făcut criminala de la metrou înainte să o omoare pe Alina Ciucu! A furat o…..)

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prezis crima de la metrou
Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prezis crima de la metrou

Celebra clarvăzătoare anunţa că o nenorocire de care va auzi lumea întreagă se va petrece curând la metrou, lucru care s-a adeverit, din păcate, marţi seara, când Magdalena Şerban a îngrozit o lume întreagă după ce a încercat să arunce în faţa metroului o tânără de 22 de ani, la staţia Costin Georgian, şi a omorât-o, apoi, pe Alina Ciucu, o fată de 25 de ani, după ce a împins-o în faţa trenului în staţia de metrou Dristor 1. (VEZI ŞI: Noi informaţii înfiorătoare în cazul crimei de la metrou. Primele rezultate ale autopsiei Alinei Ciucu, tânăra împinsă pe şinele morţii)

”Noapte de 25 -26 Noiembrie 2017, ora 1:23!

Dragii mei,

În această noapte, în timp ce scriam aici pe Blog, deşi eram cu ochii pe monitor, văd în spatele meu înspre Sud, văd o Staţie de Metrou extrem de frumoasă şi mare.
Era noapte, iar pe peronul luxos al METROULUI se vedeau multe lumini aprinse, în timp ce METROUL cu vagoane albe şi pătrate la partea din spate, a prins viteză şi s-a făcut nevăzut.
Vedeam doar ultimul vagon al METROULUI, doar partea din spate, care era albă şi pătrată.
Dragii mei, eu nu ştiu în ce loc anume mi s-a arătat acest METROU cu Vagoane albe, mai precis în ce oraş şi Ţară, şi de ce mi s-a arătat.
Dar este clar că vom auzi de un astfel de METROU şi de acel peron luxos.
Să ne rugăm fraţilor că să nu fie nimic rău, ci totul să rămână la nivelul descris de mine. Cu dragoste, Maria
”, anunţa Maria Ghiorghiu în urmă cu trei săptămâni. (VEZI ŞI: Scene cutremurătoare la IML! Rudele fetei ucise la metrou au plâns în hohote în curtea institutului)

Previziunea făcută de Maria Gheorghiu în noaptea de 25 spre 26 noiembrie 2017 despre crima de la Dristor 1
Previziunea făcută de Maria Gheorghiu în noaptea de 25 spre 26 noiembrie 2017 despre crima de la Dristor 1

Crima de la Dristor 1 a ajuns în presa internaţională

Crima de la staţia de metrou Dristor 1 a îngrozit întreaga lume! Tragedia a atras atenţia şi presei internaţionale. Tabloidul britanic Daily Mail a scris despre modul înfiorător în care a murit Alina Ciucu, tânăra de 25 de ani care a fost împinsă în faţa metroului de Magdalena Şerban.

Subiectul a fost preluat şi de publicaţia italiană Corriere della Sera, care scrie că o femeie cu probleme psihice a împins o tânără pe şinele de tren.

Magdalena Şerban a fost arestată

Magdalena Şerban, o femeie în vârstă de 36 de ani, a ucis cu sânge rece o tânără de 25 de ani, Alina Ciucu, împingând-o în faţa metroului, în staţia Dristor 1. Înainte de crima de la Dristor, criminala a încercat să împingă o altă tânără în faţa metroului, în staţia Costin Georgian. Aceasta a reuşit să scape, a mers la Poliţie, dar agresoarea nu a fost prinsă decât peste câteva ore, după ce a omorât-o pe Alina Ciucu. Se pare că femeia care ar avea mari probleme psihice a avut o tentativă de a împinge o altă femeie în faţa tramvaiului, iar lista ei de victime ar fi una lungă. Magdalena Şerban a fost arestată preventiv pentru 30 de zile şi, în prezent, se află în Spitalul Penitenciar Jilava. (NU RATA, AICI: Mecanicul metroului care a lovit-o pe Alina Ciucu, declaraţii cutremurătoare: „Am fost la psiholog! Este cel mai urât moment că te simţi neputincios, frânezi şi….”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Recomandarea CIAO.RO