Povestea fabuloasa a fetei din Negresti-Oas care a ajuns vedeta Disney, dupa Hannah Montana!

Publicat: 08/12/2013 | 12:05

Este tanara, romanca si deja are o cariera de succes in “cetatea filmului”. Oana Gregory s-a nascut acum 17 ani la Negresti-Oas, iar acum joaca in unul dintre cele mai vizionate seriale produse de Disney, Crash & Bernstein.

Tanara din Negresti-Oas are un rol principal in unul dintre cele mai vizionata seriale de la Disney
Tanara din Negresti-Oas are un rol principal in unul dintre cele mai vizionata seriale de la Disney

Ca multi romani, parintii Oanei, Mariana si Dumitru Grigorut, au plecat imediat dupa 1989 in “tara tuturor posibilitatilor” pentru a-si gasi un rost si a face bani pentru cei doi copii.

Odata ajunsi acolo ei au vazut opurtunitatile de care se pot bucura pruncii lor si au spus ca nu mai vor sa se intoarca in Romania si bine au facut.

“Sotul meu a venit in USA in anul 1998, impreuna cu Ansamblul Transilvania, pentru festivalul international de folclor care se tine in fiecare an in Salt Lake City din statul american Utah. Eu am venit trei luni mai tarziu.

Dumnezeu m-a ajutat si soarta poate a fost sa fie asa. In patru ani am primit rezidenta permamenta in USA si eu si familia mea si am zburat spre Romania pentru a-mi aduce copilasii in tara tuturor posibilitatilor”, a spus Mariana Grigorut pentru transilvaniareporter.ro.

Tanara nu a uitat de unde a plecat si cum are ocazia vine in tara
Tanara nu a uitat de unde a plecat si cum are ocazia vine in tara

La fel ca in cazul multora care decid sa plece din tara, inceputul unei noi vieti intr-un alt mediu este foarte greu. Oana nu stia engleza cand a ajuns in 2002 in SUA, ea fiind nevoita sa prinda foarte repede totul.

De asemenea, parintii ei si fratele sau au trebuit sa faca mari sacrificii, iar la un moment dat au renuntat la viata pe care o aveau in Chicago pentru a se muta la Hollywood sa fie alaturi de tanara actrita. Cariera ei a inceput in 2006, cand a participat la un concurs pentru descoperirea de noi talente organizat de International Models & Talent Association.

Ea a reusit sa castige titlul de „actrita anului” la preadolescensi si a fost declarata primul „Runner-up” – „modelul anului”, tot la preadolescenti. Din acel moment viata Oanei, dar si a familiei ei s-a schimbat, iar pana la castigarea rolului principal in serialul Disney, Crash and Bernstein, nu a fost decat un pas. Acesta este unul dintre cele mai vizionate productii facute de Disney, fiind difuzat in 21 de tari.

Pe langa ca este foarte talentata, tanara este si foarte frumoasa
Pe langa ca este foarte talentata, tanara este si foarte frumoasa

Intr-un interviu acordat site-ului bopandtigerbeat.com, tanara Oana a spus ca se gandeste si la o cariera in muzica. De asemenea, tatal sau, fiind un artist care in timpul liber canta intr-un restaurant cu specific romanesc de peste Ocean.

O alta vedeta s-a lansat tot la Disney, iar coincidenta sau nu tatal ei era tot muzician. Dupa cum ati ghicit este vorba de Hannah Montana, interpretata de Miley Cyrus.

oana gregory

“Mi-a placut din totdeauna sa cant. De cand eram mic. Iubesc sa cant. In prezent incerc sa lucrez la propria mea muzica”, a spus ea pentru sursa citata. Intrebata cu ce vedeta de la Hollywood ar vrea sa lucreze, Oana a spus ca s-ar vedea intr-un film cu Cameron Diaz, deoarece seaman foarte mult cu ea.

(A.S.) (Sursa foto facebook.com, twitter.com, Instagram.com, oana-gregory.com)
 

Citește și...