Povestea tragică a cunoscutei actriţe, moartă din cauza eşarfei pe care o purta la gât! Destinul i s-a frânt brusc!

Publicat: 17/01/2018 | 21:14
Povestea tragică a cunoscutei actriţe, moartă din cauza eşarfei pe care o purta la gât! Destinul i s-a frânt brusc!

Stela Furcovici a cunoscut faima naţionala gratie rolului principal pe care l-a interpretat in filmul "Ecaterina Teodoroiu". Din pacate, actriţa a avut un sfârşit tragic.Pe Stela Furcovici, publicul din Romania o ţine minte drept eroina principala din filmul de referinţă "Ecaterina Teodoroiu", acolo unde a făcut un rol magistral.

 

Tânăra a facut furori în ţara noastră şi graţie rolurilor intrepretate in filmele „Iancu Jianul haiducul” şi „Iancu Jianul Zapciul”, unde l-a avut ca partener pe regretatul actor Adrian Pintea, a cărui iubită a fost în filmele respective.

Aleasa din 200 de candidate

Stela Furcovici

Pentru rolul din pelicula „Ecaterina teodoroiu”, Stela Furcovici a fost aleasa de regizorul Dinu Cocea dintre 200 de candidate, multe dintre ele actriţe consacrate precum Irina Petrescu şi Violeta Andrei.

Stela Furcovici

Era nu doar extrem de atrăgatoare, ci şi o fire foarte tonica şi explozivă, care cucerea pe toată lumea. A fost angajată a Teatrului din Turda din anul 1974 până în anul 1989.

Esarfa care i-a adus sfarsitul

Vedeta din Turda a sfârsit tragic, cu doar o lună înainte de a împlini 47 de ani. Era 30 noiembrie 2000 când actriţa a căzut victima unui accident stupid, în timp ce traversa strada neregulamentar. Eşarfa pe care o purta s-a agăţat în oglinda retrovizoare a unei maşini. Stela Furcovici a fost doborâtă la pamant. In urma impactului, actriţa a suferit o fractură la cap şi a încetat din viaţă in ambulanţă, in drum spre spital.

CITESTE SI:

TRAGEDIE in lumea filmului! O faimoasa actrita, gasita moarta. Avea doar 31 de ani…

O stiti pe Tili Niculae din „La Bloc”? Actrita este grav BOLNAVA! Anuntul a fost facut in urma cu putin timp

Citește și...