Acasă » Știri » Povestea unui cuplu care a decis să-și dea fiica de 3 luni spre adopție. Motivul este halucinant: ”Totul a început când…”

Povestea unui cuplu care a decis să-și dea fiica de 3 luni spre adopție. Motivul este halucinant: ”Totul a început când…”

De: Cristina Cruceru 31/03/2024 | 16:27
Povestea unui cuplu care a decis să-și dea fiica de 3 luni spre adopție. Motivul este halucinant: ”Totul a început când...”
Motivul incredibil pentru care o fetiță a fost dată spre adopție / Foto: Pixabay

Există mulți părinți care aleg să-și dea copilul spre adopție, însă adesea principalul motiv este legat de problemele financiare. Ei bine, nu a fost și cazul unui cuplu din Statele Unite ale Americii, care a realizat după nașterea primului lor copil, că ar fi mai bine pentru micuță să o dea spre adopție. Catherine, mama bebelușului, s-a întors la locul de muncă, la scurt timp după ce a născut, iar asta a făcut-o să se gândească la faptul că nu-și poate asuma rolul de părinte. În grija cui a ajuns minora de 3 luni?

Doi părinți din SUA sunt aspru judecați pentru faptul că au ales să-și dea fiica spre adopție, dintr-un motiv banal. Catherine s-a întors la locul de muncă la două săptămâni de la naștere, iar soțul ei lucra deja. În această situație, niciunul din ei nu se putea ocupa de cea mică. Așa că, cea care a stat zi și noapte cu bebelușul a fost bunica maternă a fetiței. Tatăl micuței a decis să-și spună povestea de viață pe celebra platformă Reddit, unde oamenii l-au judecat pentru faptul că a ales să-și lase copilul din motive greu de înțeles.

„Eu mă duc la serviciu mai târziu decât ea (n.red soția), așa că eu mă ocup de tura de dimineață, dar ea ajunge acasă mai devreme decât mine, așa că se ocupă de tura de seară. În timpul zilei, Elizabeth stă cu soacra mea”, se arată în postarea făcută de bărbat.

CITEȘTE ȘI: POVESTEA ÎNDUIOȘĂTOARE A DANIELEI, O ROMÂNCĂ ADOPTATĂ ÎN ITALIA. CUM A REUȘIT SĂ-ȘI GĂSEASCĂ MAMA, DUPĂ ANI DE CĂUTĂRI: „S-A PRODUS MIRACOLUL”

Mama fetiței nu și-a dorit-o, iar după naștere a simțit că din cauza lui Elizabeth ea nu-și poate trăi viața așa cum trebuie. A știut că mama ei este atașată de nepoată, așa că a lăsat-o pe ea să se ocupe de copilă. Doar că, Catherine s-a gândit că cel mai bine ar fi s-o dea spre adopție unei familii care-și dorește un copil.

„Pe scurt, soacra mea a dat vina mai întâi pe fostul ei soț decedat pentru că soția mea «a ieșit așa» și apoi pe mine pentru decizia noastră. Am fost numit în mai multe feluri și am aflat că soacra mea m-a respins de la începutul relației și, în rest, m-a făcut praf.

Totul a continuat până în punctul în care Catherine a amenințat în cele din urmă că se va asigura că soacra mea nu o va mai vedea niciodată pe fiica noastră dacă nu va fi înțelegătoare. Acest lucru a liniștit-o pe soacra mea suficient pentru ca soția mea să organizeze modul în care vor decurge lunile următoare”, a continut bărbatul.

CITEȘTE ȘI:  CE A PĂȚIT GEANINA, O TÂNĂRĂ CĂSĂTORITĂ DIN IAȘI, DUPĂ CE VECINUL CONSTANTIN S-A ÎNDRĂGOSTIT DE EA. CUM A REACȚIONAT SOȚUL FEMEII

Micuța Elizabeth a ajuns în grija bunicii ei

Bunica fetiței și-a dorit enorm să o aibă în grijă pe Elizabeth, așa că a făcut tot posibilul să o ia atunci când a auzit că fiica ei vrea s-o dea spre adopție. Așa că, femeia a început un proces împotriva părinților fetiței, pentru a o prelua pe micuță sub aripa ei. Zis și făcut!

„Fiica noastră urma să fie dată spre adopție; acest lucru nu era negociabil. Soacra mea, după ce a ajutat la îngrijirea ei, putea să preia custodia dacă dorea. Cumnata mea ar fi fost o alternativă acceptabilă. În caz contrar, am fi recurs la aranjamente externe. Așa cum mulți au prezis, soacra mea a optat să își asume ea însăși custodia și am început acest proces după Ziua Recunoștinței”, a adăugat tatăl micuței Elizabeth.

De altfel, femeia nu și-a mai dorit să audă nici de fiica ei, nici de ginere. Aceasta consideră că cei doi părinți nu mai au dreptul să se ocupe de fetița lor, atâta timp cât nu și-au dorit-o.

„La scurt timp după aceea, a sunat cumnata mea, în cele din urmă, a amenințat că va chema poliția dacă vom participa la reuniunile de familie. Informațiile primite de la soacra și cumnata mea au fost rare de când soacra mea a plecat. Din câte știm, ea și Elizabeth stau cu cumnata mea deocamdată. Mergând mai departe, cooperăm cât mai mult posibil pentru a ne asigura că tranziția custodiei legale asupra lui Elizabeth se desfășoară fără probleme”, susține bărbatul.

Se pare că bunica fetiței nu-și dorește ajutor financiar, ci doar liniște pentru a se ocupa de Elizabeth așa cum trebuie.

„Până acum, soacra mea a refuzat toate propunerile de ajutor financiar, dar suntem pregătiți să plătim pensia alimentară dacă/ când va veni momentul”, a conchis acesta, pentru presa străină.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Bancul zilei | Cum miroase femeia perfectă, de fapt
Bancul zilei | Cum miroase femeia perfectă, de fapt
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a LIPIT de el
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Deea Maxer și Robert Drilea s-au împăcat! Primul mesaj transmis de cei doi: „Test..”
Deea Maxer și Robert Drilea s-au împăcat! Primul mesaj transmis de cei doi: „Test..”
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă. „Primul sărut e urât să fie dintr-o provocare.”
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări. Autoritățile au o bănuială despre cum s-a format
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc, bogății, relații noi și multe oportunități pentru acești nativi
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc,...
Este păcat dacă speli la mașină în Vinerea Mare? Adevărul, explicat de Părintele Vasile Ioana
Este păcat dacă speli la mașină în Vinerea Mare? Adevărul, explicat de Părintele Vasile Ioana
Se CONFISCĂ totul. Legea care se aplică în toată România. Românii au interzis
Se CONFISCĂ totul. Legea care se aplică în toată România. Românii au interzis
Un medic clujean rupe tăcerea despre starea lui Florin Piersic: Manopera este extrem de riscantă. Trebuie dus la Viena, în regim de maximă urgență
Un medic clujean rupe tăcerea despre starea lui Florin Piersic: Manopera este extrem de riscantă....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Putin a împietrit. Vin soldații americani. Decizia SUA se aplică din 9 Mai
Putin a împietrit. Vin soldații americani. Decizia SUA se aplică din 9 Mai
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la Beatles. Video
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la...
Finalistul Zannidache, acuzat că a trișat la Survivor All Stars: „Ai rupt contractul și vin clauzele peste tine!”
Finalistul Zannidache, acuzat că a trișat la Survivor All Stars: „Ai rupt contractul și vin...
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
Câți bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la un eveniment. Suma este surprinzătoare
Câți bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la un eveniment. Suma este surprinzătoare
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...