Poza care a împărţit lumea în două! O vedetă a pozat GOALĂ în faţa unei biserici: „Dumnezeu este atât de ruşinat”

Publicat: 22/11/2017 | 11:22

O vedetă a stârnit un adevărat "tsunami" în lumea virtuală, după ce a făcut publică o fotografie în care apare complet dezbrăcată în faţa unui lăcaş de cult. Fanii ei s-au împărţit în două tabere şi, în timp ce unii o criticau pentru gestul incredibil, alţii i-au scris mesaje de apreciere.

În vârstă de 34 de ani, Magdalena Wosinska a pozat nud  în faţa unei biserici din statul american Arizona. „Apus de duminică” e mesajul care însoţeşte imaginea îndrăzneaţă.

„Cred că Dumnezeu e foarte încântat şi se bucură de privelişte!„, „Frumos! Eşti în Tucson?„, „Dumnezeu este atât de ruşinat” sunt doar trei dintre comentariile lăsate de fani.

„E destul de simplu: e veşnic. Nimeni nu ne poate spune cărei clase, grup aparţine când e vorba de nud” e răspunsul dat de Magdalena în cadrul unui interviu acordat pentru „Foam Magazine” atunci când a fost întrebată de ce pozează în costumul Evei.

Magdalena Wosinska e de profesie fotograf, dar, de cele mai multe ori trece în faţa obiectivului şi se lasă pozată în diferite colţuri ale lumii în timp ce e goală. Datorită fotografiilor, ea a devenit cunoscută în toată lumea. Ea s-a născut în Polonia, iar în prezent, vedeta locuieşte în Los Angeles.

Citește și...