Poza în pielea goală pe care a postat-o Corina Bud a creat isterie printre fani: ”Corina, ce faci?? Eşti nebună de-a binelea…”

Publicat: 22/01/2018 | 14:34

Corina Bud a postat o fotografie indecentă, pe Instagram! Poza, o femeie cu spatele, goală puşcă, pe o aleee dintr-o livadă şi muuuulte flori de câmpp! Reacţiile prietenilor nu s-au lăsat aşteptate, iar unii dintre ei şi-au pus semne întrebare... 

Alţii au întrebat-o pe artistă dacă este ok! Corina a transmis şi un mesaj: ”mood!”

”Corina ce faci”, ”Ahhh…lol Nu cred.. chiar astfel de mood ai! sper sa fie a good mood”, ”Evadare din lagăr pe câmp cu gălbenele…”, ”Esti nebuna dea binelea”, ”Eşti în full mood”, sunt unele dintre comentariile prietenilor virtuali.

Cine este Corina Bud

Corina Bud este una dintre cele mai nonconformiste artiste din peisajul autohton. Artista a apărut goală puşcă pe internet chiar la începutul anului 2018. Artista a făcut publică o fotografie în care apare complet goală, în aşternutrui, în dormitor.

Corina a debutat în anul 2004 cu albumul Noi Doi, produs de Marius Moga. Piesa care dă numele albumului a ajuns pe locul 4 în Romanian Top 100.

Al doilea album, intitulat ”Îmi place tot”, a fost lansat pe 1 ianuarie 2005, şi a produs două singleuri, dintre care unul de top 10 şi unul de top 5 . Face Off a reprezentat o schimbare importantă în stilul artistei, conţinând influenţe dance hall, reggae, R&B, drum and bass, hip hop, house şi electro, continuând să fie un album pop/dance. De pe album au fost lansate două piese: „Quieres una aventura” şi „Overdrive”.

Ultimul album, Gimme Your Love a fost lansat la sfârşitul lunii iulie 2008 şi a primit recenzii bune, fiind descris de revista Bravo ca fiind „un melanj pe gustul tuturor” Acesta a fost produs şi înregistrat integral în Germania, într-un studio din Hamburg, sub supravegherea lui Toni Cottura, producătorul muzical Fun Factory care i-a produs şi hitul „Quieres una aventura”. Videoclipul primului single, „Tears” a fost inspirat de rolul lui Marlene Dietrich în Shanghai Express; Marlene a fost descrisă de Corina ca fiind muza ei.

 

Citește și...