Premiera Cancan.ro. Lora si-a lansat o melodie cu un pusti de 12 ani! Nimeni nu se astepta la o asemenea colaborare

Publicat: 01/03/2014 | 10:27

Surpriza de proportii pentru fanii Lorei. Artista lanseaza astazi o melodie in colaborare cu Omar, castigatorul unui concurs de talente pentru copii.

Lora avea aceasta pieasa de mai mult timp, dar din cauza unor versuri in limba araba a amanat lansarea. Artista si Omar si-au lansat piesa astazi, ca un cadou de 1 Martie pentru fanii ei.

„Sunt foarte incantata de aceasta colaborare cu Omar, castigatorul primului sezon Next Star, emisiune din al carui juriu fac parte. Piesa este compusa de Theea si o am de 2 ani, timp in care nu am promovat-o pentru ca nu gaseam un sens, o logica prin care eu sa cant o piesa cu refren in araba. Cand l-am cunoscut pe Omar, am inteles ca este momentul sa regandesc piesa, totul acum capatand sens. Cu Omar am lucrat foarte bine, a inteles ce-mi doresc, a „prins” foarte repede linia melodica si metrica versurilor si bineinteles mi-a indeplinit dorinta de a avea punctul culminant in piesa, asa cum il auzeam in mintea mea. Este poate cea mai frumoasa si interesanta colaborare pe care am avut-o pana acum si amandoi ne dorim sa fie cel mai frumos cadou de Martisor pentru fanii si prietenii nostri”, a declarat solista.

C.V, Alex Saulea

Citește și...