Premierul a făcut anunțul oficial! Ce se întâmplă cu ratele la bănci: ”Suntem pregătiți!”

Publicat: 26/03/2020 | 17:41
Premierul a făcut anunțul oficial! Ce se întâmplă cu ratele la bănci: ”Suntem pregătiți!”

Premierul Ludovic Orban a făcut ședință de urgență la Guvern, iar printre subiectele propuse s-a numărat și cel al amânării creditelor. Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, l-a asigurat că proiectul a fost făcut.

”Am luat act de demisie. I-am multumit pentru colaborare… Că a contribuit la activitatea guvernului vreme de cinci luni. Propunerea formulată pentru poziția de ministru este Nelu Tătaru, care a venit dintr-un punct fierbinte, Suceava, unde a fost prezent cu echipa de la Iași. A luat un set de măsuri acolo”, a început Orban ședința, prin mulțumiri aduse fostului ministru al Sănătății.

NUMĂRUL DE MORȚI ÎN ROMÂNIA DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI A AJUNS LA 18

”Este un moment greu. Mă întorc de la Constanta, am văzut altceva. Mă intorc de la Suceava, de la Arad. Suceava rămâne deosebită. Contez pe ajutorul dumneavoastră, am încredere”, a spus Nelu Tătaru, ministrul propus.

Proiectul de ordonanță de urgență privind ratele la bănci a fost imediat atacat de Orban. Cuvântul l-a luat Florin Cîțu, ministrul Finanțelor.

SITUAȚIE ALARMANTĂ! NUMĂRUL PERSOANELOR DIN ROMÂNIA INFECTATE CU CORONAVIRUS A AJUNS LA 1.029

”Suntem pregătiti cu ordonața. Așa cum am spus în spațiul public, cuprinde o gamă largă de beneficii. Se suspendă perioada, este de până la 9 luni”, a spus Cîțu.

”Ordonanța de urgență. Sunt unele lucruri importante, inclusiv scutitul de TVA strict pentru medicamente, pe perioada de coronavirus”, a spus Cîțu.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, în Bucureşti! Filtre în Capitală pentru a verifica dacă este respectată Ordonanţa Militară nr. 8 ---> https://bit.ly/2JWrows

Publicată de Cancan.ro pe Vineri, 10 aprilie 2020