Presupusul tată al fetiţei Amaliei Enache, imagini fierbinţi la Carnavalul de la Rio! Mişcările acestei dansatoare aproape GOALĂ i-au înnebunit pe bărbaţi

Publicat: 12/02/2018 | 15:16

Claudiu Anghel, presupusul tată al fetiţei Amaliei Enache, este în Rio, la Carnavalul celebru care are loc acolo. Claudiu Anghel a publicat pe contul său de Instagram un clip incendiar de la Carnavalul de la Rio, cu o braziliancă ce dansează aproape goală.

„Eşti în Rio?”, l-a întrebat cineva pe Claudiu Anghel. „Da”, a replicat acesta. Clipul postat de Claudiu Anghel a adunat sute de vizualizări pe Instagram.

Fiica Amaliei Enache, implicată într-un incident pe aeroport după ce se întorcea de la presupusul ei tată

Amalia Enache a petrecut o lună în Rio de Janeiro cu fetiţa ei, Alma şi cu presupusul tată al acesteia. Alma, care are doar un anişor şi jumătate, a fost implicată într-o scenă des întâlnită atunci când ai copil. Micuţa a văzut un ursuleţ de pluş în braţele unei tinere românce. În ciuda replicilor dulci făcute de Alma în legătură cu jucăria, blondina nu s-a îndurat să i-o împrumute. Prezentatoarea de la PRO TV a povestit într-un mesaj făcut public pe pagina ei de Facebook tot ce s-a întâmplat şi ce reacţie incredibilă a avut blonda cu ursuleţ de pluş. (VEZI AICI DETALII)

„După un zbor lung şi, desigur, obositor din Rio de Janeiro, ajung împreună cu fetiţa de un an jumate în Zurich, la îmbarcarea spre ultimul avion pâna să revenim în România. Deja e clar că suntem aproape, oamenii din jur vorbesc româneşte. Şi nu numai aşa aveam să-mi dau seama. În faţa noastră se aşaza această domnisoară. Fetiţa mea vede ursuleţul, zămbeste si mi-l arată. «Da, mamă, e un ursuleţ de pluş». «Mor, mor», mă completează Alma si mi-l arată din nou binedispusă. Domnisoara ne aruncă o privire ucigatoare şi se bosumflă şi mai tare. Înţeleg îndată. «Mamă, ursuletul doarme acum şi nu vrem să-l trezim». Copilul încearcă totuşi să facă un pas timid spre jucărie. Domnisoara trage de urs înfuriată, îl întoarce cu faţa in jos si se uită cu dispreţ la Alma. Prietenele ei incearcă: «Dă-l, fată puţin copilului!», «Nu, nu, nu!». Prietenele ei izbucnesc în râs.

Îmi trec atunci prin minte familia de pe plaja din Paraty care i-a dăruit Almei un colac de baie în formă de avion, pe care noi l-am dăruit apoi mai departe înainte de plecare unei alte fetiţe pe plajă. Toate braziliencele tinere si frumoase care se opreau pe stradă să-i spună ceva frumos Almei şi bucuria lor de viaţă. Toţi copiii de toate vârstele cu care se juca pe toate plajele fără să se supere vreunul că îşi împarte jucăriile. Familia de argentinieni cu 4 copii care i-au dat biscuiti şi suc şi nouă mate, la apus, pe nişte stânci. Oamenii de pe stradă şi bucuria lor la vederea copilului, reacţiile, de fapt pofta lor de viaţă.

Mă gândesc la Dragnea (jur, mi-a venit şi el în minte la povestea asta!), la faptul că urmaşele cucoanelor tapate în exces sunt fetele aceste cu extensii in exces… Hopa! Apoi îmi dau seama şi că atunci când îţi pui extensii, ghetuţe roz, geacă roz, pantaloni de latex, bluză cu Mickey Mouse şi poşetă cu iepuraş un pic de celebritate sigur îţi doreşti. Aşa că eu sunt altruistă şi ştiu ca pot să ofer celebritate.

P.S.: Alma a înţeles că ursuleţul dormea şi se va juca altădată cu el”, a fost mesajul scris de fosta prezentatoare TV pe o reţea de socializare.

 

A post shared by Claudiu Anghel (@claudiu_anghel) on

 

Citește și...