Prietenie bizara! Femeia care i-a procurat otrava Madalinei Manole primeste cadouri de la una dintre prietenele cantaretei!

Publicat: 13/03/2014 | 00:03

Berta Slav, femeia care i-a procurat pesticidul mortal Madalinei Manole, fara sa stie insa scopul sinucigas al artistei, a ajuns prietena la catarama cu o celebra vedeta care a fost prietena cu artista. 

Dupa patru ani de dezabteri televizate despre moartea Madalinei Manole, izvorate din banuielile parintilor artistei, care nu au crezut ca fiica lor s-ar fi sinucis, nimeni nu s-ar gandi ca mai poate exista o enigma in acest caz. Dimpotriva!

Persoana in jurul careia s-a creat o perioada controverse, dar s-a ferit intotdeauna sa vorbeasca despre cele intamplate a fost Berta Slav, femeia care i-a procurat pesticid cantaretei, de la un individ din Timisoara (care a facut si inchisoare), fara sa banuiasca de intentiile sinucigase ale cantaretei.

Madalina Manole

Asta le-a declarat ea autoritatilor. Iar anchetatorii au considerat ca intr-adevar, femeia este nevinovata si nu poate avea nicio calitate in acest dosar.

Berta Slav era o mare admiratoare a Madalinei Manole
Berta Slav era o mare admiratoare a Madalinei Manole

Locuieste in continuare cu parintii

Scutita de orice ancheta, Berta s-a intors la munca ei de ani de zile, de inspector la Directia de Finante Ilfov, si si-a reluat viata de dinainte. A ramas in continuare cu parintii ei intr-un apartament din Berceni, pentru a-i ingriji si nu a cautat sa-si gaseasca pe cineva care s-o faca sa plece de-acasa. Cel putin asa sustin vecinii acesteia.

Berta Slav nu era doar o prietena confidenta a Madalinei Manole, ci si fana ei numarul 1. Insa dupa patru ani de la moartea cantaretei, nimeni nu stie daca Berta a fost vreodata la mormantul ei. Un lucru este sigur! Berta si-a gasit o noua prietena celebra care va soca pe toata lumea.

Berta Slav era o mare admiratoare a Madalinei Manole

Fotoreporterii Cancan.ro au surprins-o pe Berta Slav, in urma cu o luna, iesind din institutia in care lucreaza, inainte de terminarea programului, si urcandu-se intr-o masina neagra in care parea ca trece de la o stare la alta, dupa discutii destul de febrile. In mod absolut ciudat, interlocutorul Bertei Slav era nimeni alta decat Corina Danila!

Berta este foarte relaxata in prezenta Corinei Danila
Berta este foarte relaxata in prezenta Corinei Danila

O mica “atentie” de la Corina Danila

Dupa o vizita la biroul Bertei, actrita a chemat-o afara, in masina ei, pentru a discuta in liniste si pe indelete, nu se stie insa despre ce. Cert este ca la final, Berta a primit o foaie din partea Corinei Danila.

Berta primeste de la Corina Danila o foaie, dupa o discutie lunga in birou si in afara lui
Berta primeste de la Corina Danila o foaie, dupa o discutie lunga in birou si in afara lui

Dupa aceasta “intrevedere” in masina, Berta a iesit si a fugit grabita inapoi la bioru, unde a ramas pana tarziu in noapte, desi colegii ei parasisera de mult cladirea.

Acelasi film, tras la indigo, la aproape o luna distanta. Fotoreporterii Cancan.ro le-au gasit pe cele doua iesind cu putin timp inainte de ora 16 din sediul Directiei de Finante Ilfov, in timp ce se indreptau spre masina Corinei Danila.

Corina Danila parea foarte preocupata sa rezolve o problema birocratica, iar Berta era un om de nadejde
Corina Danila parea foarte preocupata sa rezolve o problema birocratica, iar Berta era un om de nadejde
Cele doua si-au continuat discutia inceputa in birou... intr-o masina
Cele doua si-au continuat discutia inceputa in birou… intr-o masina

Dupa cateva minute, in care cele doua au discutat tacute, Berta Slav a iesit cu o mica “atentie” din partea fostei actrite.

Berta Slav a primit o mica
Berta Slav a primit o mica “atentie” de la Corina Danila

Mult mai zambitoare decat am surprins-o prima data, Berta i-a multumit Corinei si a fugit din nou spre birou, pentru a nu observa nimeni lipsa ei.

Nimeni nu stie insa de cand dateaza prietena celor doua, insa cert este stiut faptul ca Madalina Manole era o prietena apropiata a Corinei Danila.

Berta Slav pare ca a dezvoltat o prietenie cu una dintre prietenele Madalinei Manole
Berta Slav pare ca a dezvoltat o prietenie cu una dintre prietenele Madalinei Manole

M.A.

Citeste si “Blestemul Furadanului”: Berta Slav, prietena Madalinei Manole, a ramas si fara iubit, si fara masina!

Nu-si revine din soc! Berta Slav s-a izolat de lume dupa sinuciderea artistei

Berta Slav ar putea fi cercetata penal pentru moartea Madalinei Manole!
 

(M.A.)

Citește și...