Prima apariţie a celebrului ED SHEERAN, după ce a fost implicat într-un accident rutier! A făcut mărturisiri şocante în direct: „Nu mi-am dat seama…”

Publicat: 21/10/2017 | 14:20

În urmă cu doar câteva zile, celebrul cântăreţ Ed Sheeran a ajuns de urgenţă la spital, după ce a fost lovit de o maşină când se plimba cu bicicleta (AICI ai toate detaliile). Acesta a fost prezent ieri în cadrul unei emisiuni TV, acolo unde a făcut mai multe declaraţii cât se poate de şocante.

Ed Sheeran a reuşit să îi lase pe telespectatori cu gura căscată, în urma unor mărturisiri făcute în direct. Artistul a venit în respectivul show TV cu o mână în ghips, urmare a accidentului care s-a petrecut la începutul acestei săptămâni.

Cântăreţul a povestit că a avut ceva probleme cu abuzul de substanţe interzise şi a dus o adevărată luptă până când viaţa sa a revenit pe un făgaş normal. „Nu am avut timp să mă obişnuiesc cu ideea că sunt celebru. Cred că ai nevoie de o perioadă în care să îţi reglezi stilul de viaţă, munceam mereu sau eram plecat în turnee”, a povestit Ed Sheeran, potrivit mirror.co.uk.

Acesta a mai dezvăluit că a început să aibă probleme în special din cauza petrecerilor la care trebuia să meargă, iar familia i-a atras atenţia. „Nu mi-am dat seama când am început să am probleme cu abuzul de substanţe. Doar s-a întâmplat în mod gradual şi mi-a spus multă lume că ar trebui să mă calmez”, a mai adăugat artistul de 26 de ani.

Citește și...