Prima imagine cu Flavia Mihășan după ce a plecat de la „Neatza”

Publicat: 12/03/2019 | 17:08

Însărcinată în șase luni, Flavia Mihășan este o graviduță extrem de sexy! Și iată că a apărut și prima imagine cu vedeta după ce a plecat de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Flavia Mihășan urmează să devină mămică pentru prima oară și abia așteaptă să-și țină băiețelul în brațe. Până una alta, vedeta are grijă de corpul ei. Vedeta a dat o fugă la sală pentru a face pilates. Flavia Mihășan s-a fotografiat în oglindă, nemachiată, cu burtica de graviduță. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ FLAVIA MIHĂȘAN, ÎNSĂRCINATĂ ÎN ȘASE LUNI: ”RADIEZI DE FERICIRE PRIN TOȚI PORII”)

”Un selfie diferit. Burtică de graviduță. 27 de săptămâni de sarcină”, a scris Flavia Mihășan pe contul ei de Facebook.

Flavia Mihăsan, 27 de săptămâni de sarcină

”Naștere ușoară și un bebe sănătos!Și să te întorci la Neatza că îți simțim lipsa”, ”Multă sanatate , sarcina ușoară , naștere ușoară ! Ne este deja dor de tine ! ❤️❤️❤️”, ”Burticuta, ce faci ?Te pupa mama si sa ai o nastere usoara (sper naturala)!”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. 

Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiții

Flavia Mihășan şi Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul “Mamma Mia!”. Iubitul asistentei de la matinalul prezentat de Răzvan Simion  și Dani Oțil a participat la “Românii au talent”, sezonul din 2017, împreună cu Hera Alexandra Zaulet. Cei doi au uimit jurații, dar și fanii celebrului show de talente de la PRO TV. Hera Zaulet și Marius Moldovan sunt studenti la UNATC și sunt atrași de dans. (VEZI ȘI: FLAVIA MIHĂŞAN, IMPLICATĂ ÎNTR-UN SCANDAL CARE S-A LĂSAT CU PROCES! DECIZIA MAGISTRAȚILOR E DURĂ)

Iubitul asistentei de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” are 27 de ani, este actor, fotomodel şi dansator profesionist. Marius Moldovan a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a mers în Cluj-Napoca, unde și-a continuat studiile. După ce a absolvit liceul, el s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale”. În prezent, el lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.

 

Citește și...