Prima plajă pentru persoanele cu dizabilități, la Mamaia. Ce îi așteaptă acolo pe oamenii cu nevoi speciale. Accestul este GRATUIT

Publicat: 23/06/2018 | 09:52

Persoanele cu dizabilități au șansa fantastică a merge pe litoral și să se bucure, în siguranță, de valurile mării. În stațiunea Mamaia, într-o zonă cu acces facil, există o plajă pentru oamenii cu probleme medicale, care îi împiedică să ducă o viață normală.

Pe Plaja Pupa există șezlonguri speciale și scaune plutitoare pentru a ușura accesul persoanelor cu nevoie în apele mării. Accesul este gratuit! De precizat că inițiatorii proiectului și-au propus să amenajeze cate un colț de plajă pentru persoanele cu dizabilități în fiecare stațiune de pe litoral.

Vă așteptăm cu drag și anul acesta la Pupa beach care este situată la intrare în stațiunea Mamaia, în spatele hotelului Malibu. Plaja este dotată cu drum de acces din lemn, rampă, scaune plutitoare Mobi-Chairs, șezlonguri adaptate, toaletă accesibilizată, locuri de parcare, voluntari care să ajute și multă voie bună! Accesul este GRATUIT!, au scris inițiatorii proiectului pe Facebook.

Citește și...