Prima reacţie a celebrului Sylvester Stallone după ce a fost acuzat că a hărţuit o adolescentă de 16 ani: „Poliţia…”

Publicat: 17/11/2017 | 11:33

Celebrul actor de filme de acţiune Sylvester Stallone a fost recent acuzat, la fel ca alte staruri de la Hollywood, că ar fi hărţuit şi ameninţat o tânără de doar 16 ani. Episodul s-ar fi petrecut în 1986, când actorul era în Las Vegas.

Actorul a negat absolut toate acuzaţiile care i-au fost aduse şi spune că nici măcar nu o cunoaşte pe tânăra care a spus întreaga întâmplare. De asemenea, Sylvester Stallone ar fi hărţuit o adolescentă pe când aceasta avea doar 16 ani, în anul 1986, alături de una dintre gărzile sale de corp. Atunci tânăra a apelat la ajutorul Poliţiei, dar nu a fost demarată nicio anchetă, pentru că nu a dorit să depună plângere, spunând că e mult prea „umilită şi stânjenită”.

„Este o poveste ridicolă! În mod clar acuzaţiile sunt false. Nimeni nu a avut habar de toate acestea până când nu au ieşit la iveală şi povestea nu a fost publicată. Nici măcar domnul Stallone nu avea habar. Poliţia sau vreo autoritate nu l-a contactat în acest sens. Nu s-a întâmplat niciodată aşa ceva”, a spus unul dintre reprezentaţii actorului, potrivit TMZ.

Într-un raport de atunci al Poliţiei, adolescenta a mărturisit că totul s-a petrecut la hotelul Las Vegas Hilton, dar şi că Sylvester Stallone filma „Over the Top”. În clipa în care l-a întâlnit pe acesta ea i-a cerut un autograf şi l-a sărutat pe obraz. Acesta i-ar fi semnat şi o fotografie şi i-a spus că îi va da altădată un sărut pe care nu îl va uita niciodată. După o discuţie cu una dintre gărzile de corp ale actorului, adolescenta a primit o cheie de la camera de hotel a starului american.

În aceeaşi noapte ea s-a întors la hotel şi a fost de acord să întreţină relaţii intime cu Sylvester Stallone, după ce actorul i-a propus acest lucru. Însă în câteva minute acesta l-a invitat şi pe bodyguardul său Mike De Luca să li se alăture, iar fata a refuzat categoric acest lucru. Actorul ar fi obligat-o şi a ameninţat-o pe aceasta cu bătaia dacă ar fi spus cuiva tot ce s-a întâmplat.

Citește și...