Prima reacţie a IULIEI PÂRLEA, după ce fiul lui VICTOR PIŢURCĂ a „înghesuit-o“ pe „Regina Insta“ în toaleta de la NUBA

Publicat: 12/06/2017 | 12:05
Prima reacţie a IULIEI PÂRLEA, după ce fiul lui VICTOR PIŢURCĂ a „înghesuit-o“ pe „Regina Insta“ în toaleta de la NUBA

După ce CANCAN.ro, site-ul v-a prezentat în exclusivitate imagini cu Alexandru Piţurcă alături de „Regina Instagramului“ (vezi AICI), din momentul în care au avut mai multe momente intime la NUBA, Iulia Pârlea, cea despre care se ştia că e iubita oficială, a avut o primă reacţie.

Mai exact, ex-prezentatoarea TV a rupt tăcerea despre relaţia sa din acest moment cu Alexandru Piţurcă, după ce a publicat câteva rânduri pe contul său de Facebook. Cu toate că recent s-au împăcat, iar povestea lor de dragoste a fost până acum presărată cu multe despărţiri, se pare că aceştia au decis să îşi ia rămas bun unul de la altul.

„Relaţia mea cu Alexandru Piţurcă s-a terminat de ceva vreme…. NU m-a înşelat nimeni, tocmai pentru că NU mai avem o relaţie! Da, sunt nişte poze de acum câteva săptămâni în care eram la un restaurant, dar nu era vorba de vreo impacare. Am ieşit la masă, oamenii normali mai fac asta! Cum am mai spus, nu am ce să îi reproşez lui Alex şi îmi doresc pentru el tot ce este mai bun, iar familia lui are tot respectul meu, sunt nişte oameni minunaţi care m-au primit cu multă caldură în casa lor!“, a fost reacţia Iuliei Pârlea, pe reţeaua socială.