Prima reactie a Valentinei Pelinel dupa zvonurile ca ar fi insarcinata cu Cristi Borcea: “Imi doresc un copil, dar nu…”

Publicat: 22/12/2014 | 12:45
Prima reactie a Valentinei Pelinel dupa zvonurile ca ar fi insarcinata cu Cristi Borcea: “Imi doresc un copil, dar nu…”

Celebrul top model international Valentina Pelinel a explicat in exclusivitate pentru Cancan.ro adevarul despre zvonurile care dau ca sigura o sarcina cu Cristi Borcea, despre care s-a spus ca ar avea o relatie in secret.

Dupa divortul de Cristian Boureanu, viata Valentinei Pelinel a devenit din ce in ce mai interesanta pentru curiosii care asteptau ca frumoasa blonda sa-si faca aparitia la scurt timp cu un alt barbat, intcomai cum fostul sot s-a “rasfatat” cu tot ce i-a picat pe mana.

Valentina Pelinel, Cristian Boureanu

Nu a fost deloc asa, iar intriga a aparut in momentul in care, pe surse, au aparut detalii despre o presupusa relatie ascunsa intre celebrul model si fost actionar al echipei Dinamo, Cristi Borcea, inchis la Poarta Alba.

valentina pelinel

„Imi doresc un copil!”

Valentina a negat tot timpul ca intre ei ar fi ceva, iar acum o alta informatie aparuta in presa vine sa anunte ca aceasta ar fi insarcinata, iar tatal copilului este nimeni altul decat Cristi Borcea. Contactata de CANCAN.ro, ea a infirmat aceste zvonuri si a explicat care sunt sansele ca sa devina mamica in viitorula propiat.

Valentina Pelinel

“Daca „sursele” sunt credibile si eu nu, atunci ce sa zic, e justificat faptul ca nu vreau sa comunic cu unele publicatii, care indiferent de adevar, fabrica stiri in disperarea de a vinde. S-a scris ca am facut vizite la ginecolog in Romania si tin sa ii anunt pe aceasta cale ca eu nici macar nu am un doctor ginecolog in tara, ci controalele anuale le-am efectuat in ultimii ani la prietenele mele, doctori ginecologi, din New York is Geneva. Publicul a fost dezinformat cum ca m-as fi laudat prin inaltele cercuri ale Capitalei cu un test de sarcina cu doua liniute. Eu am mai mult de doi neuroni is va asigur ca atunci cand voi fi gravida,nu voi purta testul in buzunar sa dovedesc o sarcina. Si nu am fost nici amuzata cand am declarat ca nu sunt gravida, ci am fost ferma in declaratia mea. Asadar, va asigur ca nu sunt gravida si ca aceasta este singura declaratie pe care o dau. Imi doresc un copil, intr-adevar, dar toate la timpul lor”, a declarat top modelul pentru CANCAN.ro.

(M.A.)

 

Citește și...