Prima reacție a Biancăi Drăgușanu, după ce s-a aflat că s-a despărțit de Victor Slav

Publicat: 17/06/2018 | 15:30

Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu, informație prezentată în exclusivitate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România (DETALII AICI). După separare, prezentatoarea TV a dat o fugă pe litoral, unde s-a distrat așa cum a știut mai bine.

UPDATE 21:57 – Bianca Drăgușanu și Victor Slav au dat un comunicat împreună în care au mărturisit că, în ciuda faptului că și-au spus: “Adio!” ca iubiți, ei vor rămâne prieteni. Mai mult, au subliniat că își vor crește fiica împreună.

“Am ajuns intr-un punct in care drumurile noastre se despart. Nu stim ce ne rezerva viitorul, dar stim ca vom rămâne prieteni, avem un copil minunat de crescut împreuna. Suntem doi oameni maturi, care isi asuma decizia luată de comun acord, cu sentimentul ca este cea mai buna in acest moment al existentei noastre. Va suntem recunoscători ca aţi fost mereu alături de noi si, de asemenea, va rugam cu tot sufletul sa ne respectaţi alegerea. Ne dorim si speram ca orice speculaţie sa se oprească aici. Va mulţumim si va asiguram de toată aprecierea si afecţiunea noastră!”, au spus Bianca Dragusanu si Victor Slav, potrivit pentru WOWBiz.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero după ce s-a aflat de despărțirea lor!?! Imaginile au fost publicate de prezentatorul TV

Știrea inițială: După care a ales să meargă la sala de forță. Pentru că trupul pe care îl are trebuie întreținut. Sub privirile antrenorului personal, Bianca Drăgușanu a făcut mai multe exerciții, pentru a se menține în formă. A cerut să fie filmată, iar clipul l-a urcat pe contul personal de socializare.

Mișcă-ți fundul gras!”, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul filmării.

Citește și: Bianca Drăguşanu, mărturisire-bombă în ziua în care s-a aflat că s-a despărțit de Victor Slav! “Știi că te iubesc, nu?”

Bianca Drăgușanu i-a oferit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Citește și: Cu cine s-a pozat Victor Slav la scurt timp după ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu

S-au căsătorit în 2013, dar au divorțat!

Citește și: Cum a fost fotografiată Bianca Drăgușanu după despărțirea de Victor Slav. S-a dus pe litoral și…

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăguşanu şi-a schimbat statusul relaţiei pe Facebook, unde a apărut „căsătorită”. Tatăl fiicei sale însă nu are nimic trecut pe pagina contul personal de socializare.

Citește și...