Prima sotie a lui Marian Nistor, pentru prima oara la TV: „Daca Dorina ma uraste, e problema ei”! Vezi aici fotografii de la nunta celor doi!

Publicat: 13/07/2012 | 00:00
Rodica Berceanu, prima sotie a lui Marian Nistor si mama singurului sau copil, Radu, a facut dezvaluiri despre viata pe care a dus-o alaturi de celebrul cantaret.

Adevarul despre Marian Nistor pe happyhour.protv.ro

Femeia a acceptat sa apara pentru prima oara la TV dupa ce fiul ei, Radu, s-a certat cu tatal sau din cauza ca a tinut sa o salute intr-o emisiune. Se pare ca Dorina, actuala sotie a lui Marian Nistor, s-a suparat pe Radu fiindca a spus „Te pup, mama”, la o emisiune la care era si ea de fata.

Rodica Berceanu a povestit ca ea si Marian Nistor s-au casatorit cand au fost foarte tineri, insa, au divortat cand artistul a inceput sa fie celebru.

„Noi ne-am casatorit din dragoste, nu i-a pus nimeni pistolul la tampla. Am fost casatoriti 8 ani. Eu aveam 18 ani, iar el 25”, a spus femeia, la Happy Hour.

„Ma doare ca vorbeste urat despre propriul lui copil. Nu stiu de ce il evita. Eu nu accept ca cineva sa-mi spuna ceva rau de copilul meu. Asa cum e, el e copilul meu. Indiferent cum ar fi, trebuie sa facem ceva. Radu avea in jur de 7 ani cand am divortat. La inceput venea sa-l vada, dar apoi s-au mai rarit vizitele. In afara de Dorina, Marian a venit sa-l vada cu toate sotiile lui. Nu stiu de ce pe Dorina n-a adus-o”, a spus fosta sotie a lui Marian Nistor.

„Nu il mai iubesc, e ca si cum n-a fost. Nu il pot uri, nu-i doresc raul, dar dupa tot ce i-a facut lui Radu. Marian are momente, il suna pe Radu, iar copilul se bucura. Cand am divortat, legea mi l-a dat mie. Eu l-am crescut pana la 14 ani. Atunci, Raducu a ales sa meraga la tatal lui. M-a durut sufletul ca s-a dus la el, dar era dreptul lui”, a mai spus Rodica Berceanu.

„Eu am grija de mama lui Marian Nistor, fosta mea soacra. E bunica lui Radu e normal sa am grija de ea. Marian e ocupat, nu are timp. Bunica lui Radu i-a dat o casa cu acte. Nu Marian i-a dat casa lui Radu. Aceasta femeie statea cu copilul meu cand eu munceam fiindca Marian era plecat”, a spus ea.

„Mamaiei i-ar placea ca Marian sa o viziteze mai des. Il rog din suflet pe fostul meu sot sa fie alaturi de Radu sufleteste”, a mai spus aceasta.

„Dupa Revolutie s-a stricat totul. Putea sa-l ia pe Radu sa cante cu el si Dorina. Muzica e viata lui. Eu nu am nimic cu aceasta femeie. Cand a fost cu a doua sotie ma deranja, era prea devreme. Dar acum au trecut foarte multi ani, nu am nimic cu Dorina. Nu cred ca ea are ceva cu mine, daca are, e problema ei”, a spus Rodica.

„Dorina are o rautate in vorba si in privire”, a spus Radu.

Citește și...