Primăria Capitalei contra-atacă. Ce veste a primit GIGI BECALI

Publicat: 30/06/2017 | 10:22
Primăria Capitalei contra-atacă. Ce veste a primit GIGI BECALI

Primăria Capitalei a făcut recent apel în ceea ce priveşte suma de un milion de euro pe care Gigi Becali încearcă să o recupereze de la fina sa, Gabriela Firea.

La începutul acestui an, Gigi Becali a obţinut în instanţă executarea silită a Primăriei Capitalei, la cârma căreia se află Gabriela Firea, nimeni alta decât fina sa. În urma acestei decizii, latifundiarul ar trebui să primească suma de aproape un milion de euro, pe un teren care i-a aparţinut şi unde s-a construit pasajul Pipera. Acum, după ce instituţia a atacat, la rândul său, în instanţă hotărârea, iar Gigi Becali ar putea să piardă respectiva sumă.

În vara anului trecut, el a câştigat precesul prin care cere despăgubirile pentru un teren care i-a aparţinut şi pe care Primăria a construit pasajul Pipera. Iniţial, autorităţile i-au plătit lui Becali drept despăgubiri aproape 70.000 de euro, dar acesta a cerut valoarea de piaţă a terenului în instanţă. Becali a dat Primăriei un răgaz de câteva luni, iar acum a pornit executarea silită. La Instanţa Supremă s-a decis rejudecarea dosarului la Curtea de Apel. Decizia definitivă i-a atribuit lui Becali 950.000 de euro.

Gigi Becali i-a fost naş de cununie Gabrielei Firea
Gigi Becali i-a fost naş de cununie Gabrielei Firea

Citește și...