Primele declaraţii ale fostei iubite a lui Liviu Vârciu, după scandalul cu Radu Vâlcan! Diana a rupt tăcerea: ”Am fost aşa cum sunt eu: psihopată!”

Diana Constantinescu, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, a rupt tăcerea şi a vorbit despre ce s-a întâmplat pe ”Insula iubirii”. Bruneta a spus tot despre relaţia cu Ben, după scandalul cu Radu Vâlcan.

Diana Constantinescu, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, s-a făcut remarcată la reality-showul ”Insula iubirii”, unde l-a înfuriat chiar şi pe Radu Vâlcan, care a dat-o afară din emisiune.

Bruneta a mărturisit că nu-şi mai aminteşte nimic din acea noapte şi a confirmat faptul că era băută şi că a făcut scandal. Cât despre relaţia cu Ben a spus că a fost una reală şi că nu exclude posibilitatea de a se căsători cu el.

”Nu ştiu de unde s-a scos chestia asta cu nunta între mine şi Ben. Poate, cine ştie! Viaţa ne rezervă multe surprize. Am fost aşa cum sunt eu de fel: nervoasă, nebună, psihopată. Relaţia mea cu Ben a fosta, da, pe bune. Chiar este pe bune. Dacă am avut un comportament de mahalagioaică, da, îmi asum asta. Dacă am căzut pe plajă, pentru că eu nu-mi mai amintesc chestia asta pentru că eram băută, este pentru că m-a împins Didi. Cine face la final nuntă, că nu înţeleg? A fost prima emisiune la care am participat şi a fost foarte, foarte greu. Te trezeşti într-un loc în care nu cunoşti pe nimeni şi pentru mine a fost foarte greu. Nu am de gând să mă schimb. Îmi place ca atunci când cineva mă deranjează cu ceva să-i spun exact ce simt în acel moment. Nu, buzele nu sunt naturale. Eu nu aveam buze deloc şi chiar aveam nevoie de buze. Aveam nevoie nespusă”, le-a spus Diana prietenilor ei virtuali.

Citeste despre:diana constantinescu, radu valcan, liviu varciu, insula iubirii


Share On Facebook