Acasă » Vedete » Primele declarații ale Loredanei Chivu, după ce fostul iubit i-a golit casa: ”M-am săturat să trăiesc în teroare”

Primele declarații ale Loredanei Chivu, după ce fostul iubit i-a golit casa: ”M-am săturat să trăiesc în teroare”

De: Andreea Voicu 25/08/2023 | 19:59
Primele declarații ale Loredanei Chivu, după ce fostul iubit i-a golit casa: ”M-am săturat să trăiesc în teroare”
Primele declarații ale Loredanei Chivu, după ce i-au fost luate mai multe bunuri din casă / sursă foto: CANCAN.RO

Loredana Chivu a declarat că trăiește în teroare, după despărțirea de fostul iubit. Blondina s-a trezit cu executorul la ușa apartamentului din Pipera. Au folosit o bormașină, pentru a pătrunde în locuință. Acasă se afla și blondina, speriată și revoltată de toată situația prin care trece. După imaginile apărute în CANCAN.RO, au apărut și primele declarații ale Loredanei Chivu. Iată detaliile mai jos, în articol.

Loredana Chivu nu are liniște din cauza fostului iubit. După ce a ales să pună capăt relației, după mai bine de trei ani, blondina susține că trăiește într-o adevărată teroare. CANCAN.RO v-a arătat, în exclusivitate, momentul în care autoritățile au spart ușa imobilului din Pipera și au pătruns în casa blondinei. (VEZI AICI VIDEO) Speriată și revoltată de cele întâmplate, Loredana Chivu nu a putut înțelege motivul real pentru care îi sunt luate bunurile din locuință. Printr-o asemenea situație a trecut și în casa mamei sale, de la Lungulețu. (VEZI AICI DETALIILE EXCLUSIVEAcum, Loredana Chivu a rupt tăcerea și a vorbit despre perioada dificilă pe care o traversează.

Vezi și FOSTUL IUBIT AL LOREDANEI CHIVU VREA SĂ-ȘI RECUPEREZE CADOURILE CU POLIȚIA! A PLECAT DIN CASĂ CU TELEVIZOARE ȘI TREI URSULEȚI DE PLUȘ

Susține că trăiește în teroare din cauza fostului iubit

Au apărut primele declarații ale Loredanei Chivu, după ce blondina trece printr-o situație dificilă. Blondina a mărturisit că s-a trezit pur și simplu că i se sparge ușa apartamentului din Pipera. La locuința blondinei s-a prezentat executorul, în compania jandarmilor. Momentul a fost filmat. În cadrul unui interviu televizat, blondina a mărturisit că trece printr-o adevărată teroare din cauza fostului său iubit. Este a doua oară când autoritățile vin să îi ridice anumite bunuri. Prima oară a fost în urmă cu o săptămână, obiectele fiind luate din casa mamei sale, de la Lungulețu, județul Dâmbovița.

„M-am trezit cu acești oameni la mine la ușă. Au spart ușa, de fapt, au intrat cu forța, spunând că trebuie să îmi ia mai multe obiecte din casă, mai multe însemnând toate dacă se poate. Trei canapele, două paturi, patru televizoare, un frigider. Asta pentru suma de 690 de milioane vechi. S-au ridicat bunuri cam în valoarea asta de la mama de acasă, două televizoare, niște geci de blană, niște ursuleți. Sunt sătulă de el, m-am săturat să trăiesc în teroare și în tot ceea ce îmi face doar pentru răzbunarea lui doar pentru că el m-a bătut, el m-a amenințat cu moartea.

El a creat toate situațiile astea și tot el se răzbună. Am aflat și eu ulterior, după ce mi s-a întâmplat în Columbia, am aflat ce caracter are această tentativă de bărbat, pentru că el nu e bărbat. Mi-e pur și simplu rușine de tot ceea ce trăiesc și de tot ceea ce mi se întâmplă și simt că mă sufoc și nu știu cum să dau înainte”, a spus Loredana Chivu.

Apartamentul este achitat de blondină, precum și bunurile existente în el

Cu lacrimi în ochi, Loredana Chivu a continuat să mărturisească prin ce calvar trece. Blondina a fost amenințată de fostul partener și nu înțelege motivul pentru care îi sunt ridicate anumite bunuri din casă. Locuința a fost achiziționată prin intermediul unui credit ipotecar. Este luat pe numele blondinei. De altfel, bunurile pe care le avea în casă au fost plătite tot de Loredana, având drept dovadă facturile. Totodată, blondina trăiește cu teamă că ar putea să se întâmple lucruri mult mai rele.

„Nu a existat un proces în sensul ăsta. Nu știu cine a hotărât că eu datorez bani. De banii ăștia au intrat și au făcut tot circul posibil. Sunt amenințată, dacă eu sunt singură în casă și intră 7 bărbați peste mine. (…) Umilințe, el nu acceptă că a fost refuzat de o femeie și că nu pot să stau lângă el, că m-a bătut și că m-a amenințat în fel și chip. M-a terorizat, el așa știe să facă. Am crezut că sunt protejată de lege, pentru că nu am făcut absolut nimic rău. Apartamentul este luat prin credit ipotecar. Luat pe numele meu, plătit de mine, din banii mei. Sunt ale mele, nu mi-a cumpărat nimeni niciun televizor. Sunt ale mele, cumpărate de mine, eu am facturi pe numele meu. De asta nu înțeleg ce se întâmplă.

El susține că e drept prejudiciu. Susține că eu, persoană fizică, aș fi împrumutat din firma lui. Niciodată. Eu nu am semnat niciodată un act de împrumut între mine și el. El se dădea drept om de afaceri, venea cu cadouri la mine. Niciodată nu i le-am cerut, după care vine și face înjoseli”, a spus blondina.

Vezi și ”M-A BĂTUT, M-A TERORIZAT! MI-A SPUS: ORI CU EL, ORI MOARTĂ!” DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE! CALVARUL PRIN CARE A TRECUT LOREDANA CHIVU ÎNTR-UN HOTEL DIN COLUMBIA

Loredana Chivu: O să mă vedeți probabil moartă și mai și mușamalizează cazul!”

De altfel, blondina a susținut că săptămâna trecută, când au fost ridicate bunuri din casa mamei sale din județul Dâmbovița, acțiunea ar fi fost mai „gravă”. Potrivit primelor declarații ale Loredanei Chivu, blondina se gândește la ce e mai rău, din cauza acțiunilor fostului său partener.

„Săptămâna trecută s-a întâmplat același lucru, un pic mai grav. A fost bruscată. (…) Domnul executor nu ținea cont de sumă. Mă gândesc la ordin de protecție, la plângeri penale, la tot ce se poate, ca să fiu protejată. Nu mai pot să dorm liniștită în casa mea. Nu știe ce șpăgi să mai dea și ce rău să mai facă. O să mă vedeți probabil moartă și mai și mușamalizează cazul!”, a spus Loredana Chivu, la Antena Stars.

Sursă foto: CANCAN.RO

Urmărește Cancan.ro pe Google News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut parte din echipa Kanal D. Din 2019 a activat în cadrul echipei CIAO. Până în prezent, are la activ peste 9500 de citeste mai mult
Parteneri
Nutriționistul Mihaela Bilic spune adevărul despre MICII din comerț. Câți mititei ar trebui să mâncăm, de fapt? „Să încingem grătarele!”
Nutriționistul Mihaela Bilic spune adevărul despre MICII din comerț. Câți mititei ar trebui să mâncăm,...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât ciocolata”! Bianca e instructor de fitness și arată perfect
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe covorul roșu
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin ce intervenție urmează să treacă fosta concurentă de la „Puterea dragostei”
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea panourilor fotovoltaice. E obligatoriu în Programul Casa Verde Fotovoltaice
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Decizie pentru femeile din România. Se dă legea care va deveni obligatorie
Decizie pentru femeile din România. Se dă legea care va deveni obligatorie
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
NU ai voie, sub nicio formă, să faci așa ceva în România. S-a stabilit că e INTERZIS prin lege
NU ai voie, sub nicio formă, să faci așa ceva în România. S-a stabilit că...
WhatsApp anunță noi funcții. Totul se schimbă pentru utilizatori
WhatsApp anunță noi funcții. Totul se schimbă pentru utilizatori
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Care este secretul relației de 8 ani a lui Mario Fresh cu Alexia. Ce spune artistul despre iubita lui
Care este secretul relației de 8 ani a lui Mario Fresh cu Alexia. Ce spune...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...