Primele declaratii ale lui Victor Slav despre noua iubita

Publicat: 26/08/2018 | 13:50

De când a rămas burlac, Victor Slav este asaltat acum de ”oferte”, însă prezentatorul susține că are câteva principii după care își alege iubitele. El a oferit câteva indicii celor interesate. 

Dacă Bianca Drăgușanu și-a găsit rapid iubit după despărțirea de Victor Slav, nu la fel de repede s-a mișcat și prezentatorul emisiunii WoWbiz. Victor a recunoscut că nu este foarte pretențios din punct de vedere al fizicului unei femei, însăa tunci când își alege o iubită este atent la alte detalii.

Pentru mine femeia ideala nu trebuie sa aiba neaparat 1,80 si o silueta de model. Cand te indragostesti te uiti la alte aspecte. Mie imi plac mult femeile inteligente, haioase, energice si, daca se poate, putin „nebune”. Daca ii plac si activitatile outdoor, ma declar impresionat„, a declarat cel mai sexy burlac din România.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Neînțelegerile din ultimul timp i-au determinat să o ia pe drumuri separate, cu promisiunea că vor rămâne prieteni în primul rând, de dragul micuței Sofia.

Ei bine, nu mai este un secret pentru nimeni că prezentatoarea show-ului matrimonial „Te vreau lângă mine” și-a refăcut deja viața sentimentală alături de afaceristul Tristan Tate. Ba chiar se zvonește că cei doi au planuri serioase împreună și nu exclud o nuntă.

Citește și...