Primele declaraţii ale OANEI ZĂVORANU, după ce a fost eliminată din cadrul competiţiei ”Uite cine dansează”

Publicat: 14/03/2017 | 15:29

Perechea formată din Oana Zăvoranu şi Daniel Dobre a fost prima pereche eliminată din concursul ”Uite cine dansează”, după ce aceştia s-au situat pe ultimul loc în topul preferinţelor publicului.

Oana Zăvoranu a postat în urmă cu câteva minute un mesaj pe Facebook în care le mulţumeşte celor care i-au fost alături.

”Vă mulţumesc din inimă pentru susţinerea voastră necondiţionată! Participarea la ‘Uite cine dansează’ a fost un prilej fericit de a mă reîntâlni cu oameni dragi sufletului meu cu care am lucrat şi în trecut şi am făcut împreună istorie! Mulţumesc echipei de producţie pentru căldură şi dragostea cu care m-au primit, pentru modul superb in care mi-au demonstrat zilnic că mă iubesc şi că ştiu că sunt ‘o alintată şi o răsfăţată! Şi eu vă iubesc pe voi! Ne revedem în alte proiecte frumoase marca Pro Tv în care să îmi vedeţi cu adevărat latura de CAMPIOANĂ! Până atunci, mă voi ocupa de bussiness-urile care îmi ocupă mult timp mie şi soţului meu,şi care ne vor duce la Milano săptămâna viitoare de unde fireşte voi face Live-uri frumoase pentru voi toţi fanii mei iubiţi!”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.

Citește și...