Primele declaratii dupa ce s-a aflat ca in casa lui Lis s-a deshis un salon erotic: “Habar nu aveam ce se intampla acolo”

Publicat: 29/04/2014 | 17:48

Linistea sotilor Lis a fost tulburata in aceasta dimineata, cand oamenii legii au descins intr-o casa detinuta de fostul primar al Capitalei. Ce au gasit acolo depaseste orice imaginatie.

Viorel Lis si-a inchiriat casa din centrul Capitalei in urma cu cativa ani, pe o suma derizorie: 2.000 de lei. Imobilul are sase camere si a folosit, pentru o perioada, drept restaurant si bar.

Activitatea pricipala ar fi fost, se pare, cea de masaj erotic si de prostitutie, totul fiind bine ascuns si de proprietar si de oamenii legii.

Pe de alta parte, Viorel Lis spune ca nu a intrat acolo de ani buni si ca nu avea de unde sa stie ce se intampla in casa lui.

“Eu am avut un contract de inchiriere cu o firma care avea aici activitate de bar-restaurant. De doua luni au plecat, iar acum am inteles ca s-a deschis un salon de masaj. Eu nu stiam.

Am locuit o perioada in aceasta casa. Chiriasii au distrus casa, nu mai e nimic din ce era. Au daramat, au luat perdelele, tot.

Acum au lasat datorii, adica lumina si apa, care sunt oprite. E de platit cam 30 de milioane de lei vechi la fiecare. Noi nu am stiut nimic pana cand nu am fost citati la Politie. Anul asta nu am fost deloc acolo.

Cateva luni a fost si inchis restaurantul, pentru ca erau inchise utilitatile. Ei nu au vrut sa plece, iar noi nu am avut deloc timp sa ne ocupam de asta. La ora actuala e o casa goala, deci nu stim ce se intampla cu adevarat acolo. Pe toata casa luam 2.000 de lei, pentru ca am facut contract acum patru ani, pe sapte ani. Aveam nevoie de bani si nu am gasit pe nimeni.

Nu cred ca erau fete sechestrate acolo, era in centul Capitalei. Eu incercam sa scap de ei prin rezilierea contractului”, au declarat sotii Lis pentru emisiunea “La Maruta”.

Citeste si:

Casa lui Viorel Lis, salon de masaj erotic! Politia a facut descinderi, iar 30 de persoane au fost duse la audieri!

Citește și...