Primele imagini cu Bianca Drăguşanu după ce a făcut anunţul că se mărită!

Publicat: 01/04/2017 | 00:00

Bianca Drăguşanu a declarat în nenumărate rânduri că se consideră o femeie împlinită, deoarece are o fetiţă superbă şi un iubit care o sprijină. Vedeta a anunţat recent că a fost cerută în căsătorie de Victor Slav din nou, astfel cei doi vor redeveni soţ şi soţie. Bianca Drăguşanu le-a prezentat fanilor inelul de logodnă pe care l-a primit şi a vrut să afle toată lumea vestea cea mare.

Blonda se bucură din plin de timpul petrecut alături de fetiţa ei, Natalia Sofia, dar nu îşi neglijează nici munca. CANCAN.ro, siteul nr 1 din România, a filmat-o în timp ce mergea la atelier, acolo unde este prezentă aproape zi de zi, implincându-se în realizarea ţinutelor pe care le creează.

Din cauza lipsei de timp, Bianca şi-a comandat mâncare la pachet, iar înainte să ajungă la atelier a trecut pe la restaurant să îşi ia hrana. Deşi se spune că vedeta nu mănâncă aproape deloc, fapt pentru care arată atât de bine, se pare că blonda nu neglijează acest aspect şi le dă peste nas cârcotaşilor.

Bianca Drăguşanu se pregăteşte intens de momentul botezului. Aceasta a povestit în direct şi care va fi data marelui eveniment. „Vreau nişte ursitoare foarte frumoase! Să fie blonde, înalte. Deja le-am ales. Voi alege foarte atent meniul. Va fi un botez tematic, ca în Cenuşăreasa, vreau să fie un decor cu de toate, cu caleaşcă. Dar s-ar putea să mă condiţioneze vremea, va fi pe 7 mai, iar restaurantul e cu terasă. Preotul va veni probabil din Moldova“, a spus blonda.

Citește și...