Primele imagini cu Catinca şi tatăl ei! Cum arată primul soţ al Mioarei Roman la 84 de ani

Publicat: 11/10/2017 | 09:15

Catinca Roman şi-a adus pentru prima dată tatăl biologic în faţa camerelor de luat vederi. Bărbatul are 84 de ani, însă se menţine într-o formă de invidiat.

Catinca Roman l-a ţinut ascuns până acum pe tatăl ei biologic, însă acum a rupt misterul şi a apărut pentru prima dată cu el la TV.

Catinca Roman, împreună cu tatăl ei biologic
Catinca Roman, împreună cu tatăl ei biologic

”Ca energie, ca vibe şi ca psihic aş zice că are 60 de ani, nu 84… Chiar e o plăcere să vin să discut cu el, să vorbim. Este un om extrem de deschis. Chiar îmi face plăcere să vin să petrecem timp împreună să discutăm despre modă, despre filme. Deşi părinţii mei au divorţat când eu eram mică eu am beneficiat de prezenţa tatălui meu mereu. Nu a fost niciodată vreo ruptură de tată”, a declarat Catinca Roman.

Tatăl Catincăi este foarte mândru de nepoata sa: ”Calina a început să semene cu Catinca. A fost puţin rebelă, dar nu mi-am făcut griji pentru asta pentru că ştiam că se va schimba. Am avut încredere. Nu a avut nevoie de sfaturi. Când vrem să ne amuzăm vorbim despre Calina. Îmi place caracterul ei. Sunt mândru de Calina cum sunt mândru şi de Catinca”.