Primele imagini cu Dorin Cocos in libertate! Ce face fostul sot al Elenei Udrea dupa ce blonda a aparut alaturi de noul ei iubit!

Publicat: 27/06/2015 | 19:34

Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, e liber, iar paparazzii CANCAN.ro au obtinut primele imagini cu omul de afaceri in public. Barbatul s-a bucurat de vremea frumoasa si nu a parut “lovit” de imaginile cu fosta sotie si noul ei iubit.

Dorin Cocos, unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din Romania, si-a petrecut ultimele luni dupa gratii. Considerat un personaj cheie in Dosarul Microsoft si retinut in 2014, fostul sot al Elenei Udrea a facut mai multe denunturi cat timp a fost la inchisoare, astfel ca pedeapsa sa s-a transformat in arest la domiciului, acelasi lucru fiind valabil si pentu Alin, fiul sau, cel care a fost inchis la randul.

La jumatatea lunii iunie, lui Dorin i s-a ridicat si interdictia de a parasi domiciliul, insa a preferat sa ramana intr-o discretie care l-a caracterizat si pe vremea in care detinea “statutul” de sot al Elenei Udrea.

Pare un alt om

Paparazzii CANCAN.ro l-au gasit pe Dorin Cocos, sambata, la Snagov, acolo unde barbatul a iesit sa se relaxeze. A stat cateva ore, iar apoi s-a intors, singur, in anturaj cu gandurile sale, spre casa.

Cocos a condus regulamentar spre casa
Cocos a condus regulamentar spre casa

Albit total, omul de afaceri a condus regulamentar, iar la un moment dat a oprit la o benzinarie.

Dorin Cocos a alimentat si a discutat cu baiatul de la pompa
Dorin Cocos a alimentat si a discutat cu baiatul de la pompa

A alimentat de 200 de lei, a coborat din masina si a schimbat cateva cuvinte cu angajatul de pompa, iar apoi si-a urmat drumul cu aceeasi viteza de croaziera spre locul in care se afla domiciliul sau, acolo unde sta alaturi de fiul sau, Alin.

Cocos a platit 200 de lei, cu tot cu o mica atentie, iar apoi s-a urcat in masina si a plecat spre casa
Cocos a platit 200 de lei, cu tot cu o mica atentie, iar apoi s-a urcat in masina si a plecat spre casa

 

CITESTE SI: 

A crezut ca da buf-ul insa este aproape de faliment. Lui Dorin Cocos nu-i merg deloc afacerile din Dubai

Elena Udrea confirma pentru CANCAN noua ei relatie: “Eu cred in dragoste si ma bucur ca il am pe Valentin langa mine!”

Imaginile care arunca in aer Romania! El este iubitul secret al Elenei Udrea! Paparazzii CANCAN.ro au filmat totul!

 

Fosta sotie s-a indragostit de un tanar bine lucrat

Elena Udrea

Paparazzii CANCAN.ro au reusit sa-l gaseasca pe Dorin Cocos la doar o zi dupa ce siteul nostru a publicat imagini cu Elena Udrea, fosta sa sotie, alaturi de un tanar, noul sau iubit, pe o terasa unui restaurant de lux din Herastrau, in timp cei doi se sarutau, se priveau si se tineau romantic de mana.

I.M
 

Citește și...