Primele imagini cu Gabriel Cotabiţă după ce a ajuns de urgenţă pe mâna medicilor. De la spital, la ”bal”!

Publicat: 28/02/2017 | 00:02

Îndrăgitul artist Gabriel Cotabiţă a avut iarăşi probleme medicale, atunci când a ajuns în urmă cu doar câteva zile pe mâna medicilor. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, l-a întâlnit pe acesta imediat după ce a ieşit din spital, iar alături îi era nimeni alta decât aleasa inimii sale, soţia sa, Alina. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Chit că vineri ajungea de urgenţă la spital, Gabriel Cotabiţă pare să fi „sfidat“ şi de această dată problemele medicale (citeşte AICI mai multe). Spunem asta deoarece artistul şi-a revenit destul de rapid, iar imediat ce s-a externat a decis să petreacă mai multe momente cu Alina, soţia sa. Cei doi au ieşit la film, în după-amiaza de sâmbătă, în centrul comercial din Băneasa. Cât se poate de fericit că a scăpat iarăşi ca prin urechile acului şi că este bine, Gabriel Cotabiţă s-a simţit ca la „bal“. După ce şi-a întâlnit o apropiată cu care a stat puţin de vorbă şi a glumit, cântăreţul s-a îndreptat direct spre sala de cinema.

În plus, îndrăgitul artist a fost constant cu zâmbetul pe buze, un alt semn că se simte mai bine ca niciodată. Mai mult decât atât, soţia sa i-a stat alături constant, aşa cum este şi normal, mai ales că cei doi se iubesc foarte mult. Toate acestea cel mai probabil şi din grijă ca artistului să nu i se facă brusc rău.

Alina, soţia artistului, a fost foarte grijulie
Alina, soţia artistului, a fost foarte grijulie

La cei 60 de ani ai săi, Gabriel Cotabiţă s-a căsătorit spre finele anului trecut cu Alina, o femeie cu 30 de ani mai tânără ca el. Povestea lor de dragoste s-a înfiripat după ce artistul şi-a revenit în mod miraculos în urma accidentului cerebral pe care l-a suferit. Încă de când a „fentat“ moartea, el pare să fi întinerit cu aproape 20 de ani, iar mai mereu atunci când se afişează în public este cât se poate de fericit.

Pe data de 8 mai 2015, în timp ce se afla la sala de sport a hotelului „Athenee Palace Hilton“ din Bucureşti, cântăreţul a început să se simtă rău, fiind transportat de urgenţă la spital în stare de inconştienţă. Gabriel Cotabiţă a fost internat la Spitalul Floreasca, după care la Elias. S-a aflat în comă indusă, intubat şi ventilat mecanic. Ca prin minune, însa, şi-a revenit, deşi medicii erau cât se poate de rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Citește și...